show flamenc

Flamenc Setembre

De Setembre fins Setembre

Entrades
Tornar als espectacles

Aquest setembre, Tablao Flamenco Cordobes ballarà amb Angel Reyes, Susana Casas, Águeda Saavedra . L’històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona, ​​​​que l’any 2020 va celebrar el seu 50è aniversari, comptarà també amb els cantants Bocaillo, Luis el Granaíno, Miguel de La Tolea, entre d’altres, així com grans guitarristes com David Cerreduela, El Tuto o Tati.

 

Dansa

 

Àngel Reyes

 

El ballarí de flamenc Angel Reyes Montes, nascut a Còrdova el 15 de gener de 1993, va començar a ballar a l’edat de tres anys i als nou anys va iniciar la seva formació elemental al Conservatori Professional de Dansa de Còrdova. Al llarg de la seva carrera com a ballarí de flamenc ha participat en nombroses actuacions per tot Espanya i com a solista al Teatre Nacional de Jamaica. A més, ha format part de diferents empreses, entre elles l’empresa d’Álvaro Paños, la de Jesús Carmona i la de Jesús Carmona.

 

 

Sara Barrero

 

Sara Barrero, ballarina habitual del Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera als 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival Flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La. Yerbabuena. Cal destacar que al Festival de Valors Joves de la ciutat de l’Hospitalet, alça com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

Susana Casas

 

La Susana va començar a ballar quan només tenia 8 anys amb José Galván. Posteriorment, va continuar la seva formació amb Matilde Coral i Manolo Marín.

 

 

 

Águeda Saavedra

 

Nascuda a Nerja (Màlaga), va començar els seus estudis als 7 anys al Conservatori de Màlaga i als 15 es va traslladar al Conservatori de Dansa de Madrid. Va participar en els tallers coreogràfics que hi ha, executant i aprenent de coreografies de mestres com Currillo, Betty, Cristina Visús o Rocío Espada, entre d’altres.

 

 

Cantar

 

Lluís el Granaino

 

Luis el Granaíno porta l’art flamenc a les venes des de petit. El flamenc forma part de la seva vida des dels dos anys, quan va començar a cantar gràcies a pertànyer a una família de grans artistes.

 

 

Miguel de la Tolea

 

Tot i néixer a Barcelona, ​​aquest cantaor ha viscut a moltes ciutats des que acompanyava la seva mare a les ciutats a les quals viatjava per ballar, per la qual cosa des de ben petit ha estat en contacte amb l’art flamenc i des de molt jove. va començar a cantar i ballar en festes flamenques.

 

 

Bocaillo

 

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona l’any 1983, al barri del Bon Pastor, va créixer des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà de Porrina.

 

 

Davinia Jaén

 

Va començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i clubs de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar de uncle Parrilla.

 

 

David Cerreduela

 

Fill del famós guitarrista El Nani i nét d’un guitarrista, que explica la seva precocitat a l’escenari. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores, i Merche Esmeralda.

 

 

El Tuto

 

El Tuto va començar a tocar als 14 anys al Tablao del Carmen de Barcelona. Encara que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantants com Montse Cortés, Duquende o Ginesa Ortega.

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.