1. Selecciona el nombre d'entrades:

Persones ( 4 anys o més)

*Els nens d'entre 4 i 8 anys es beneficiaran d'una reducció del 50% en el preu del bitllet, bescanviable només en el moment del registre d'entrada després de presentar el justificant d'edat. Per al gaudi de tots els participants, NO s'admeten nens menors de 4 anys. No s'apliquen descomptes per a nens a les entrades per al Palau de la Música Catalana.

*L'espectacle requereix el silenci del públic. Els adults amb menors d'edat han de ser responsables d'evitar qualsevol soroll durant l'espectacle. Tanmateix, si això no és possible, l'adult acompanyarà el/s menor/s fora de la sala d'espectacles durant el temps que sigui necessari. El nostre personal els ajudarà amb el que necessitin.

2. Seleccioneu el dia i el servei:

-

calendar

3. Ompliu el formulari

- Tablao Flamenco Cordobes icon
Tablao Flamenco Cordobes icon

Servei seleccionat:

-

Preu:

-

Entrades:

-

Tinc un codi de descompte

Codi de descompte:

Aquest codi de descompte ha caducat No es pot trobar el codi de descompte Codi de descompte fa no sol·licitar al servei escollit

Total:

-

En procedir vostè es compromet a pagar les despeses de gestió addicionals cobrats pels bancs o entitats de PayPal.

Carro de la compra

Servei seleccionat:

-

Preu:

-

Entrades:

-

Tinc un codi de descompte

Codi de descompte:

Aquest codi de descompte ha caducat No s'ha trobat el codi de descompte o no és vàlid Codi de descompte fa no sol·licitar al servei escollit

Total:

-

Pagar amb targeta de crèdit o PayPal: En procedir vostè es compromet a pagar les despeses de gestió addicionals cobrats pels bancs o entitats de PayPal.
pas següent
Apassionats
de 1970

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.