Espectacles i tour gastronòmic disponibles tots els dies (articles vegans, halal i sense gluten inclosos) + informació aquí! El flamenc més autèntic de Barcelona des de fa més de 50 anys. Espectacles i tour gastronòmic disponibles tots els dies (articles vegans, halal i sense gluten inclosos) + informació aquí! El flamenc més autèntic de Barcelona des de fa més de 50 anys.

Descobreix les últimes notícies

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour Gastronómic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.
El millor espectacle de Flamenc a Barcelona reconegut per la guia de tablaos flamenc d'Espanya, "De tablao a tablao. Trobi aquí entrades per veure flamenc a Barcelona a les rambles. Espectacle de flamenc a Barcelona a l'històric Tablao Flamenco Cordobes. La millor opció d'espectacle de flamenc a Barcelona, un tablao històric situat a la Rambla on garanteix el millor xou de flamenc Barcelona amb la presència dels millors artistes del flamenc actual. Sopar cada dia i menú de restaurant amb opcions veganes, vegetarianes, halal i sense gluten en el nostre Tour gastronòmic de Cuina Tradicional. Tablao Flamenco Cordobes compta amb una oferta gastronòmica amb sentit, autèntica i respectuosa amb la matèria primera, basada en mostres tradicions i capaç d'aportar frescor creant harmonies noves i sorprenents.