Tornar als artistes

flamenco

Carmen Moreno

Carmen Moreno nascuda a Almeria el 4 de desembre de 1989. Amb tan sols dos anys comença la seva passió per la dansa i el cant, introduint-se als balls regionals i folklòrics. Seguint la seva formació de ball Flamenc a l’escola “María la Rabota” fins a començar els seus estudis de manera acadèmica al conservatoris “Quina Jiménez” i acabant la seva carrera professional a Màlaga, al conservatori superior “Àngel Pericet” l’any 2014. Compagina els seus estudis superiors amb els escenaris, sent el tablao i penyes, la forma d’expressió. Treballat a diverses províncies Espanyoles com per exemple, Almeria (El Morato, la Guajira i Entre flamencs), Granada (Jardins del Soraya, els oblidats), Màlaga (Juan Breva, Los Mayas), Sevilla la cantaora) i Madrid (Torre Bermejas) A Sevilla estat als Galls, La cantaora, entre d’altres. A Madrid, Cafè de Chinitas, torre Bermejas, Cardamomo.

 

  El 2019 estrena el seu primer espectacle, anomenat “atrACCiones” al costat de les bailaores Alba Fajardo i Carmela Riqueni, aquest mateix any debuta per Sud-amèrica, trepitjant països com Argentina, Xile, Uruguai i Brasil. També cal esmentar el seu pas per festivals de la seva terra Natal (Almeria) “Placeando”, “Tres a compàs” i al primer festival “Entreflamencas” dedicat a la dona, organitzat per l’associació sociocultural “Entreflamencos”. El 2022 estrena en teatre Mestre Padilla d’Almeria com a bailaora principal “Cara B”, espectacle dirigit i coreografiat per Eduardo Leal.

 

A l’Actualitat se situa a Sevilla desenvolupant el seu art al tablao la Cantaora. La seva part d’intèrpret al ball la desenvolupa amb el prestigiós concertista Javier Conde, realitzant diversos espectacles, “El Flamenc i el seu vibrant Món”, “Als meus Mestres”.

Espectacle

Flamenc al febrer de 2023