Descobreix les últimes notícies

Inspiració i raça

Entre el 16 i el 29 de Febrer Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un elenc de talla internacional encapçalat per Antonio Fernández Montoya, Farru, i tindrà també en el ball a Tete Fernández i Paloma Fantova. L'històric tablao de la Rambla de Barcelona, que aquest any 2020 compleix el seu 50 aniversari, comptarà també sobre el seu escenari amb els cantaores Davinia Jaén, Manuel Tañé, José Manuel Zambullo i Juan Manzano El Coco.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour Gastronómic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.