Descobreix les últimes notícies

Saga de flamenc

Durant la segona quinzena d’agost, Tablao Flamenco Cordobes programa l’espectacle 'Saga de flamenc' amb artistes de prestigi internacional i liderat per Antonio Fernández Montoya, 'El Farru'. Del 16 al 31 d'agost la ballarina estarà acompanyada pels ballarins Karime Amaya i Raquel Heredia La Repompilla, la cantant Davinia Jaén, els guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela i José Luis Medina i els cantants Ezequiel Montoya, Juan Manzano El Coco. i Luis de La Fefa. El millor flamenc de Barcelona a l'agost es reuneix a Tablao Flamenco Cordobes.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour gastronòmic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.