Descobreix les últimes notícies

Gala de les estrelles flamenques

Durant el mes de juliol Tablao Flamenco Cordobes presenta un espectacle amb artistes de prestigi internacional a l'escenari. L'autèntic i històric tablao flamenc de les Rambles de Barcelona, que el 2020 tindrà 50 anys, reunirà els ballarins José Maya, Karime Amaya i Paloma Fantova, els cantants La Fabi, El Coco, Bocaíllo, Luis el Granaíno i Antonio Fernández i els guitarristes David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago. Flamenc a Barcelona al juliol.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour gastronòmic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.