Descobreix les últimes notícies

Seguim a la Cimera del Ball Flamenc

Durant els mesos d’octubre i novembre Tablao Flamenco Cordobes continuarà presentant els artistes més importants del flamenc actual amb Alfonso Losa (de l’1 al 21 d’octubre, excepte els dies 3, 4, 5 i 6), Karime Amaya (excepte els dies 4, 9 i 25 d'octubre), Saray "La Pitita" (del 7 al 21 d'octubre) i Paloma Fantova (22 d'octubre al 10 de novembre) o Juan Tomás de La Molía (22 d'octubre al 10 de novembre) entre d'altres. "Continuant el pinacle de la dansa flamenca" es presentarà a l'històric tablao de Las Ramblas de Flamenco de Barcelona i comptarà també amb la presència de la cantant Davinia Jaén, els cantants "El Coco", Antonio Fernández, Luis El Granaíno i Bocaíllo, així com els guitarristes David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago. Flamenc a Barcelona els mesos d’octubre i novembre.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour gastronòmic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.