Descobreix les últimes notícies

Rafael i Adela Campallo a "... i Sevilla"

Entre el 10 i el 30 de juny, Tablao Flamenco Cordobes presenta un nou espectacle amb un grup d'artistes de flamenc de prestigi internacional. L’històric Tablao de Les Rambles de Barcelona, que celebrarà el seu 50è aniversari el 2020, presentarà el millor flamenc de Barcelona al juny amb "y … Sevilla", un espectacle de flamenc que reunirà a la família Campallo a l'escenari. Els ballarins Rafael Campallo i Adela Campallo seran acompanyats a la guitarra per Mariano Campallo (també germà de les ballarines), David Vargas i David Cerreduela. La mostra comptarà amb la presència de cants de María del Mar Fernández, Londro, Bocaillo, Antonio Campos Muñoz i Zambullo. "… i Sevilla" comptarà també amb Sara Barrero i Tete Fernández. Flamenc de Barcelona al juny.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour gastronòmic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.