Descobreix les últimes notícies

El flamenc tradicional i actual

En Decembre Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un elenc de talla internacional encapçalat pels balladors Adrián Santana, Karime Amaya i Águeda Saavedra. De l'1 a el 13 de Desembre de desembre Tablao Flamenco Cordobes presenta a Barcelona un elenc carregat per artistes de talla internacional. Els balladors flamencs estaran acompanyats a l'històric tablao de la Rambla de la cantaora Loreto de Diego, els cantaores Luis de la Fefa, Bocaíllo i Miguel Rosendo i dels guitarristes El Tuto i Eugenio Santiago.

Els nostres clients diuen ...

restaurant

Tour gastronòmic

+ info

la nostra història

Descobreix la història de Tablao Flamenco Cordobés

Descobreix
No existeix, ni a Barcelona ni a Espanya, un altre tablao flamenc que reuneix tan sovint aquells i importants artistes distingits, llegendes vives o promeses joves. Al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, Tablao Cordobes és un petit lloc inspirat en l'art nazarí, decorat sota la direcció d'artesans i restauradors del Patronat de l'Alhambra. Sota la direcció d’una família apassionada d’artistes flamencs, aquest Tablao és el restaurant més important de la ciutat. Ofereix una gastronomia tradicional molt especial amb productes locals de primera qualitat.
Millor Saló Flamenc de Barcelona a Barcelona. Restaurant de flamenc més important de Barcelona amb espectacles diaris durant tot l'any. Des de 1970, a La Rambla, es tracta del tablao històric de Barcelona, on la presència dels millors artistes flamencs sempre està garantida i gestionada per tres generacions de creadors de flamenc a Barcelona.

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.