Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Farru, Premi de Promoció de l’Art i la Cultura Gitana 2018, atorgat per la Confraria Gitana d’Andalusia

Antonio Fernández Montoya, artista habitual de Tablao Flamenco Cordobes, ha rebut el Premi de Promoció de l'Art i la Cultura Gitanes de la Confraria Gitana d'Andalusia als 'VI Gitanos 2018'. Conegut en el món del flamenc com 'Farru', Antonio Fernández Montoya ha estat guardonat amb aquest premi per la seva dilatada carrera en la defensa i divulgació de la cultura flamenca i gitana. A més, la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya també ha estat guardonada en la categoria 'Toda una trajectòria'. Durant els últims sis anys, els "Premis Gitanos" han distingit el treball realitzat a favor de la gent i la gent gitana a través de diferents premis en diferents categories i que es donen a artistes, institucions, entitats privades o persones que han destacat en aquests camps.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Antonio Fernández Montoya, artista habitual de Tablao Flamenco Cordobes, ha rebut el Premi de Promoció de l’Art i la Cultura Gitanes de la Confraria Gitana d’Andalusia als ‘VI Gitanos 2018’. Conegut en el món del flamenc com ‘Farru’, Antonio Fernández Montoya ha estat guardonat amb aquest premi per la seva dilatada carrera en la defensa i divulgació de la cultura flamenca i gitana. A més, la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya també ha estat guardonada en la categoria ‘Toda una trajectòria’. Durant els últims sis anys, els “Premis Gitanos” han distingit el treball realitzat a favor de la gent i la gent gitana a través de diferents premis en diferents categories i que es donen a artistes, institucions, entitats privades o persones que han destacat en aquests camps.

 

En aquests guardons també s’ha atorgat la Junta de Castella i Lleó i les Corts de Castella i Lleó amb el “Premi a la Solidaritat i Benestar Social” pel seu suport als estudiants de primària per estudiar història i cultura de la població romaní. Manuel García Rondón també ha estat guardonat en la mateixa categoria que la Federació d’Associacions Romàniques de Catalunya, l’escriptor Fernando Ojeda López-Tapia i la pel·lícula “Camarón” a la categoria ‘Informació i divulgació de la cultura romaní’, El Dorado El Palmar i Rosa María García (Niña Pastori) a la categoria ‘Premi a la promoció de l’art gitano i cultura 2018’, María Fe Muñoz Fernández, de l’Institut de Cultura Flamenca, en la categoria ‘Gitana 2018’ i l’artista Antonio Heredia Maldonado en la categoria ‘Gitana 2018 ‘.

 

Tablao Flamenco Cordobes mostra el seu suport a totes les iniciatives que, com el tablao històric de la Rambla de Barcelona, ​​realitzen accions de defensa i difusió de la cultura gitana i flamenca, així com el compromís de difondre el més pur flamenc en el nostre escenari.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more