Disponible només en dates especials. Tablao Flamenco Cordobes ofereix un doble servei de degustació de tapes: tradicionals i veganes, que constitueixen una oferta gastronòmica amb sentit, autèntica i respectuosa amb la matèria primera, basada en mostres tradicions i capaç d'aportar frescor creant harmonies noves i sorprenents. Tot caracteritzat per un servei excel·lent que s'encarrega tant de servir i presentar part dels plats (Veure Menú Degustació de Tapes) així com una copa de sangria, cervesa, vi, refresc, suc o aigua. Tots dos serveis inclouen almenys 10 tipus de tapes clàssiques de la nostra gastronomia. Des del refrescant salmorejo andalús fins al meravellós pop a feira de Galícia, el client podrà degustar: pinxos, tapes, amanides, racions i postres, uns servits per cambrers i altres en taula que, en conjunt, formen un espectacle gastronòmic que precedeix al nostre internacionalment conegut espectacle de flamenc al Tablao. Un cop finalitzada la Degustació de Tapes tots els assistents passaran al Tablao on gaudiran d'un espectacle de flamenc i d'una consumició (cava, sangria, refresc, suc o vi).
Tapes Tradicionals
Tapes Veganes
Menú
Tapes Tradicionals
Cubs de formatge Potetes (Castella la Manxa)
Oliva Pota (Andalusia)
Encenalls de pernil ibèric (Catalunya)
Pop estil gallec (gallec)
Patates picants Bravas (Catalunya)
Cranc Pintxo (Euskadi)
Truita Pintxo (Euskadi)
Tir Salmojero (Andalusia)
Morter d’Alvocat (Illes Canàries)
Mini Paella Valenciana (València)
Crustard tradicional amb “carquinyolis” (Catalunya)