Menú Tour Gastronomia Tradicional
Navegui pel nostre Tour de Gastronomia Tradicional seleccionant una de les categories
EntradesMenu
Presentem una panoràmica de la gastronomia tradicional catalana i espanyola amb el tamís d'una presentació contemporània. Confecció diària i pròpia orientada al producte de qualitat i proximitat. Amb més de 40 receptes, garantida la varietat amb opcions vegetarianes, veganes, halal, celíaques, etc. Begudes incloses il·limitades: vi (Rioja), sagnia, cervesa, refrescos i aigua.
Menú
Fes click a les fletxes per consultar els diferents menús
CÒCTEL DE BENVINGUDA
Sangria refrescant de cítrics, vi del Priorat i escuma de fruits vermells (disponible opció sense alcohol)
PERNIL IBÈRIC
Cucurutxo de pernil ibèric acompanyat de picos (Extremadura i Catalunya)
SERVIT PER CAMBRERS
Cucurutxo de cassó en adob al moment amb maionesa de llima (Cadis i Balears)
Patates braves servides en mini fregidora (Madrid)
PINTXOS
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (Euskadi)
Pintxo de cranc de mar amb gambes, blat de moro i tomàquet (Euskadi)
Pintxo de botifarra catalana i verdures (Catalunya)
AMANIDES O PETITS ENTRANTS
Llauna de pop a Feira amb pebre vermell de la vera (Galícia)
Empanada de tonyina (Galícia)
Amanida russa
Ous farcits de tonyina
Xoricets al cava amb herbes mediterrànies (Catalunya)
Amanida antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (Astúries)
Amanida d’alvocat amb tomàquets acompanyada de tortites de blat de moro (Canàries)
Test d’hummus (Andalusia)
Musclos gratinats amb beixamel de fonoll i vi blanc (Galícia)
Mini morter de patata amb allioli amb caviar i ou de guatlla (Catalunya)
Taula tradicional d’embotits catalans (Catalunya)
Coca d’escalivada catalana (Catalunya)
Empedrat de cigrons
Albergínies arrebossades amb farina d’ametlles i mel vegana
SALMOREJO I GASPATXO
Salmorejo amb encenalls de pernil i trossets d’ou de guatlla (Andalusia)
Salmorejo vegetarià (Andalusia)
Gaspatxo de Sandía amb oli d’alfàbrega (Andalusia)
CALENTS PRESENTATS EN FORMAT BUFFET-DEGUSTACIÓ
Paella valenciana de marisc (València)
Paella de verdures (València)
Fideua de marisc amb allioli (Catalunya)
Canelons a la catalana d’espinacs i tomàquets deshidratats al sol (Catalunya)
Canelons d’espinacs amb beixamel de bolets i llet d’ametlles (Catalunya)
Macarrons a la barcelonina amb beixamel, salsitxa de pollastre i gratinats (Catalunya)
Pollastre a la catalana amb prunes i orellanes (Catalunya)
Rodonet de pollastre
Trintxat de la Cerdanya (Catalunya)
Guisat espanyol de cigrons amb gambes i cloïsses
Hamburguesa vegana
CARNS
Carrillera de bou al vi negre (Castella i Lleó)
PEIXOS
Sardines en escabetx
Peix blanc amb salsa de taronja (València)
GUARNICIONS
Verdures Brasejades a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Salsa romesco (Catalunya)
All i oli (Catalunya)
POSTRES
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, Guadañar, Pebre Rosa, Cabra amb Romero, Chedar, Gouda…
Xurros calentets amb xocolata casolana (Madrid)
Font fondue de xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (Canàries)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (Catalunya)
Crema catalana tradicional, cremada al moment amb carquinyolis (Catalunya)
Tòfones de xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Pastís casolans variats
Brownie de xocolata casolana
Cup Cake casolà
Núvols i llaminadures
Orxata
Gelats
Arròs amb llet
Compota de poma amb iogurt natural
BEGUDES INCLOSES
Vi Negre (Rioja)
Vi Blanc
Vi Rosat
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
CÒCTEL DE BENVINGUDA
Sangria refrescant de cítrics, vi del Priorat i escuma de fruits vermells (disponible opció sense alcohol)
SERVIT PER CAMBRERS
Patates braves servides en mini fregidora (Madrid)
PINTXOS
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (Euskadi)
AMANIDES O PETITS ENTRANTS
Amanida antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (Astúries)
Amanida d’alvocat amb tomàquets acompanyada de tortitas de blat de moro (Canàries)
Test d’hummus (Andalusia)
Coca d’escalivada catalana (Catalunya)
Empedrat de cigrons
Albergínies robades amb farina d’ametlles i mel vegana
SALMOREJO I GASPATXO
Salmorejo vegetarià (Andalusia)
Gaspatxo vellutat de Sandía amb oli d’alfàbrega (Andalusia)
CALENTS
Paella de verdures (València)
Canelons a la catalana d’espinacs i tomàquets deshidratats al sol (Catalunya)
Canelons d’espinacs amb beixamel de bolets i llet d’ametlles (Catalunya)
Hamburguesa vegana
GUARNICIONS
Verdures Brasejades a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Salsa romesco (Catalunya)
All i oli (Catalunya)
POSTRES
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, Guadañar, Pebre Rosa, Cabra amb Romero, Chedar, Gouda…
Xurros calentets amb xocolata casolana (Madrid)
Font fondue de xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (Canàries)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (Catalunya)
Crema catalana tradicional, cremada al moment amb carquinyolis (Catalunya)
Tòfones de xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Pastís casolans variats
Brownie de xocolata casolana
Cup Cake casolà
Núvols i llaminadures
Orxata
Gelats
Arròs amb llet
Compota de poma amb iogurt natural
BEGUDES INCLOSES
Vi Negre (Rioja)
Vi Blanc
Vi Rosat
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Menú Tour de Gastronomia Tradicional Vegà
CÒCTEL DE BENVINGUDA
Sangria refrescant de cítrics, vi del Priorat i escuma de fruits vermells (disponible opció sense alcohol)
SERVIT PER CAMBRERS
Patates braves servides en mini fregidora (Madrid)
AMANIDES O PETITS ENTRANTS
Amanida antiox de baies i llavors (Astúries)
Amanida d’alvocat amb tomàquets acompanyada de tortitas de blat de moro (Canàries)
Test d’hummus (Andalusia)
Empedrat de cigrons
Albergínies arrebossades amb farina d’ametlles i mel vegana
CALENTS
Paella de verdures (València)
Canelons d’espinacs amb beixamel de bolets i llet d’ametlles (Catalunya)
Hamburguesa vegana
GUARNICIONS
Verdures brasejades a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
POSTRES
Xurros calentets amb xocolata casolana (Madrid)
Font fondue de xocolata amb fruita i dolços
Safata de fruita de temporada
Orxata de xufa
Compota de poma amb iogurt natural
BEGUDES INCLOSES
Vi Negre (Rioja)
Vi Blanc
Vi Rosat
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Menú Tour de Gastronomia Tradicional Halal
CÒCTEL DE BENVINGUDA
Còctel sense alcohol
SERVIT PER CAMBRERS
Patates braves servides en mini fregidora (Madrid)
PINTXOS
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (Euskadi)
Pintxo de cranc de mar amb gambes, blat de moro i tomàquet (Euskadi)
AMANIDES O PETITS ENTRANTS
Llauna de pop a Feira amb pebre vermell de la vera (Galícia)
Amanida russa
Ous farcits de tonyina
Amanida antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (Astúries)
Amanida d’alvocat amb tomàquets acompanyada de tortitas de blat de moro (Canàries)
Test d’hummus (Andalusia)
Coca d’escalivada catalana (Catalunya)
Empedrat de cigrons
Albergínies robades amb farina d’ametlles i mel vegana
SALMOREJO I GASPATXO
Salmorejo vegetarià (Andalusia)
Gaspatxo vellutat de Sandía amb oli d’alfàbrega (Andalusia)
CALENTS PRESENTATS EN FORMAT BUFFET-DEGUSTACIÓ
Paella valenciana de marisc (València)
Paella de verdures (València)
Fideua de marisc amb salsa “all i oli” (Catalunya)
Canelons a la catalana d’espinacs i tomàquets deshidratats al sol (Catalunya)
Canelons d’espinacs amb beixamel de bolets i llet d’ametlles (Catalunya)
Macarrons a la barcelonina amb beixamel, salsitxa de pollastre i gratinats (Catalunya)
Pollastre a la catalana amb prunes i orellanes (Catalunya)
Rodonet de pollastre
Guisat espanyol de cigrons amb gambes i cloïsses
PEIXOS
Peix blanc amb salsa de taronja (València)
GUARNICIONS
Verdures Brasejades a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Salsa romesco (Catalunya)
All i oli (Catalunya)
POSTRES
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, Guadañar, Pebre Rosa, Cabra amb Romero, Chedar, Gouda…
Xurros calentets amb xocolata casolana (Madrid)
Font fondue de xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (Canàries)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (Catalunya)
Crema catalana tradicional, cremada al moment amb carquinyolis (Catalunya)
Safata de fruita de temporada
Pastís casolans variats
Brownie de xocolata casolana
Cup Cake casolà
Núvols i llaminadures
Orxata
Gelats
Arròs amb llet
BEGUDES INCLOSES
Refrescs
Sucs
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Opcions Tour Gastronòmic sense gluten
CÒCTEL DE BENVINGUDA
Sangria refrescant de cítrics, vi del Priorat i escuma de fruits vermells (disponible opció sense alcohol)
PERNIL IBÈRIC
Cucurutxo de pernil ibèric (Extremadura i Catalunya)
SERVIT PER CAMBRERS
Patates braves servides en mini fregidora (Madrid)
AMANIDES O PETITS ENTRANTS
Llauna de pop a Feira amb pebre vermell de la vera (Galícia)
Amanida antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (Astúries)
Amanida d’alvocat amb tomàquets acompanyada de tortites de blat de moro (Canàries)
Test d’hummus (Andalusia)
Musclos gratinats amb beixamel de fonoll i vi blanc (Galícia)
Mini morter de patata amb allioli amb caviar i ou de guatlla (Catalunya)
Empedrat de cigrons
Albergínies robades amb farina d’ametlles i mel vegana
Pinxo de botifarra catalana amb verdures (Catalunya)
Ou farcit de tonyina
CALENTS
Paella valenciana de marisc (València)
Paella de verdures (València)
Fideua de marisc amb salsa “allioli” (Catalunya)
Canelons d’espinacs amb beixamel de bolets i llet d’ametlles (Catalunya)
Trintxat de la Cerdanya (Catalunya)
Hamburguesa vegana
PEIXOS
Sardines en escabetx
GUARNICIONS
Verdures Brasejades a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
All i oli (Catalunya)
POSTRES
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, Guadañar, Pebre Rosa, Cabra amb Romero, Chedar, Gouda…
Font fondue de xocolata amb fruita i dolços
Tòfones de xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Arròs amb llet
Compota de poma amb iogurt natural
BEGUDES INCLOSES
Vi Negre (Rioja)
Vi Blanc
Vi Rosat
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Begudes incloses, de forma il·limitada, durant el sopar
Vi Negre (Rioja)
Vi Blanc
Vino Rosat
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció d’Infusions
Selecció de Vins i Licors de Tablao Flamenco Cordobes (no inclosos)
Aperitius
Jerez
Ricard
Martini
Cava
Castell Blanc Extra Brut
Juvé Camps Reserva Familiar 0.75
Vins Blancs
Viña Sol 3/8 –D.O. Penedés
Viña Sol – D.O. Penedés
Albariño de Fefiñanes – D.O. Penedés
Vins Rosats
Torres de Casta 3/8 – D.O. Penedés
Torres de Casta – D.O. Penedés
Vins Negres
Marqués de Cáceres 3/8 – D.O. Rioja
Marqués de Cáceres – D.O. Rioja
Pesquera de Crianza – D.O. Ribera del Duero
Viña Ardanza – D.O. Penedés
Protos Reserva – D.O. Ribera del Duero
Vins Dolços
Oporto
Moscatel
Digestius
Amaretto
Ruavieja Hierbas
Licor de manzana verde
Fernet
Grappa
Calvados
Baileys
Licors
Gins
Larios
Gordons
Beefeater
Ron
Bacardi
Cacique
Barceló
Vodka
Smirnoff
Absolut
Stolichnaya
Whiskies
J&B
Dewar’s White Label
Cutty Shark
Johny Walker Red Label
Ballantines
Jameson
Jack Daniel’s
Licors Premium
Armagnac
Saint Vivant
Whiskies Premium
Dewar’s Black Label
Chivas
Cardhu
J&B Reserve
Antiquary 12
Glenfiddich
Brandies
Duque de Alba
Lepanto
Carlos I
Carlos III
Magno
Cognac
Courvoiser
Remy Martin