Menú Tour Gastronòmic
Navegui pel nostre tour gastronòmic seleccionant una de les categories
EntradesMenu
Més de 44 especialitats de la gastronomía espanyola i catalana, un menú dissenyat pel Xef Jordi Narro, un espectacle gastronòmic per als sentits basat en les especialitats gastronòmiques de les diferents regions d'Espanya. Opcions veganes, vegetarianes, sense gluten i Halal disponibles.









Menú
Fes click a les fletxes per consultar els diferents menús
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells (disponible opció sense alcohol)
pernil Ibèric
Cucurutxo de Pernil Ibèric acompanyat de Picos (EXTREMADURA I CATALUNYA)
Servit per cambrers
Xof Oliva (Esferificació d’oli d’oliva amb cítrics) (CATALUNYA)
Cucurutxo de caçó en Adob al moment amb maionesa de llima (CADIS I BALEARS)
Patates braves servides en mini fregidora (MADRID)
pintxos
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (EUSKADI)
Pintxo de Cranc de Mar amb gambes, blat de moro i tomàquet (EUSKADI)
Pintxo de Falàfel amb Chutney de Menta i Tomàquets Deshidratats (EUSKADI)
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Llauna de Pop a Feira amb Pebre vermell de la Vera (GALÍCIA)
Empanada de Tonyina (GALÍCIA)
Amanida de bacallà amb olives, fonoll i taronja (ANDALUSIA)
Xoricets al cava amb hiebas mediterrànies (CATALUNYA)
Amanida Antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (ASTÚRIES)
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Amanida de Cous Cous a l’estil mossàrab amb verduretes i menta (ANDALUSIA)
Test de Hummus (ANDALUSIA)
Musclos Gratinats amb beixamel de fonoll i vi blanc (GALÍCIA)
Molles de Pa amb xoriço, pernil i raïm (ANDALUSIA)
Mini Morter de Patata amb All i Oli amb Caviar i ou de guatlla (CATALUNYA)
Tapa Flamenca de Xoriço Vegano amb espècies morunes i emulsió d’herbes fresques de primavera (EXTREMADURA)
Taula tradicional d’embotits catalans (CATALUNYA)
Salmorejo i Gaspatxo
Salmorejo amb encenalls de pernil i trossets d’ou de guatlla (ANDALUSIA)
Salmorejo vegetarià (ANDALUSIA)
Gaspatxo vellutat de síndria amb oli d’alfàbrega (ANDALUSIA)
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Paella Valenciana de Marisc (VALÈNCIA)
Fideuà de Marisc amb salsa all i oli (CATALUNYA)
Canelons “a la Catalana” d’espinacs i tomàquets deshidratats al Sol (CATALUNYA)
Macarrons a la barcelonina amb beixamel, salsitxa de pollastre i gratinats (CATALUNYA)
Pollastre a la Catalana amb prunes i orellanes (Catalunya)
Trintxat de la Cerdanya (CATALUNYA)
Guisat de Cigrons amb Gambes i Cloïsses
Carns
Galta de Bou al Vi Negre (CASTELLA I LLEÓ)
Peixos
Sardines en escabetx
Peix Blanc amb Salsa de Taronja (VALÈNCIA)
Salmon with Ratatouille, olives and basil emulsion
Guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Postres
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, dallar, Pebre Rosa, Cabra amb Romaní, Chedar, Gouda …
Xurros calentets amb xocolata Casero (MADRID)
Font Foundue de Xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (CANÀRIES)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (CATALUNYA)
Crema Catalana tradicional, cremada al moment amb Carquinyolis (CATALUNYA)
Torrijas de Pa al Perfum de Canela i Taronja
Trufes de Xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Pastissos casolans variades
Brownie de xocolata casolà
Cup Cake Casero
Núvols
orxata
gelats
Assortiment de Llaminadures
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells (disponible opció sense alcohol)
Servit per cambrers
Patates Braves servides en mini fregidora (MADRID)
pintxos
Pintxo de truita de patates casolana, amb pebrots del padró (EUSKADI)
Pintxo de Falàfel amb Chutney de Menta i Tomàquets Deshidratats (EUSKADI)
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Amanida Antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (ASTÚRIES)
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Amanida de Cous Cous a l’estil mossàrab amb verduretes i menta (ANDALUSIA)
Test de Hummus (ANDALUCIA)
Tapa Flamenca de Xoriço Vegano amb espècies morunes i emulsió d’herbes fresques de primavera (EXTREMADURA)
salmorejo vegetarià
Salmorejo Vegetarià (ANDALUSIA)
Gaspatxo atorciopelado de síndria amb oli d’alfàbrega (ANDALUSIA)
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Canelons “a la Catalana” d’espinacs i tomàquets deshidratats al Sol (CATALUNYA)
guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
postres
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, dallar, Pebre Rosa, Cabra amb Romaní, Chedar, Gouda …
Xurros calentets amb xocolata Casero (MADRID)
Font Foundue de Xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (CANÀRIES)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (CATALUNYA)
Crema Catalana tradicional, cremada al moment amb Carquinyolis (CATALUNYA)
Torrijas de Pa al Perfum de Canela i Taronja
Trufes de Xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Brownie de xocolata casolà
Cup Cake Casero
Núvols
orxata
gelats
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Menú Tour Gastronòmic Vegà
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells.
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Amanida de Cous Cous a l’estil mossàrab amb verduretes i menta (ANDALUSIA)
Hummus (ANDALUSIA)
Salmorejo vegà
Gaspatxo de síndria(Estiu)
Plats Calents
Crema de carbassa amb crostons de canyella i oli de pebre vermell
Canelons d’espinacs amb beixamel d’ametlles i tomàquets d’alfàbrega
Fricandó de seitan amb bolets i patates violetes
Pescado vegano a la naranja.
Guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Postres
Paperina de Xurros calentets amb xocolata Casero (MADRID)
Font Foundue de Xocolata amb fruita i dolços
Safata de fruita de temporada
orxata(estiu)
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Menú Tour Gastronòmic Halal
Còctel de benvinguda
Còctel sense alcohol.
Servit per cambrers
Xof Oliva (Esferificació d’oli d’oliva amb cítrics) (CATALUNYA)
Cucurutxo de caçó en Adob al moment amb maionesa de llima (CADIS I BALEARS)
Patates braves servides en mini fregidora (MADRID)
pintxos
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (EUSKADI)
Pintxo de Cranc de Mar amb gambes, blat de moro i tomàquet (EUSKADI)
Pintxo de Falàfel amb Chutney de Menta i Tomàquets Deshidratats (EUSKADI)
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Llauna de Pop a Feira amb Pebre vermell de la Vera (GALÍCIA)
Empanada de Tonyina (GALÍCIA)
Amanida de bacallà amb olives, fonoll i taronja (ANDALUSIA)
Amanida Antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (ASTÚRIES)
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Amanida de Cous Cous a l’estil mossàrab amb verduretes i menta (ANDALUSIA)
Test de Hummus (ANDALUSIA)
Tapa Flamenca de Xoriço Vegano amb espècies morunes i emulsió d’herbes fresques de primavera (EXTREMADURA)
Mini Morter amb All i Oli amb Caviar i ou de guatlla (CATALUNYA)
Salmorejo i Gaspatxo
Salmorejo vegetarià (ANDALUSIA)
Gaspatxo vellutat de síndria amb oli d’alfàbrega (ANDALUSIA)
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Paella Valenciana de Marisc (VALÈNCIA)
Fideuà de Marisc amb salsa all i oli (CATALUNYA)
Canelons “a la Catalana” d’espinacs i tomàquets deshidratats al Sol (CATALUNYA)
Macarrons a la barcelonina amb beixamel, salsitxa de pollastre i gratinats (CATALUNYA)
Pollastre a la Catalana amb prunes i orellanes (CATALUNYA)
Guisat de Cigrons amb Gambes i Cloïsses
peixos
Sardines en escabetx
Peix Blanc amb Salsa de Taronja (VALÈNCIA)
Salmon with Ratatouille, olives and basil emulsion
guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
postres
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, dallar, Pebre Rosa, Cabra amb Romaní, Chedar, Gouda …
Xurros calentets amb xocolata Casero (MADRID)
Font Foundue de Xocolata amb fruita i dolços
Bunyols de plàtan de canàries amb xocolata (CANÀRIES)
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (CATALUNYA)
Crema Catalana tradicional, cremada al moment amb Carquinyolis (CATALUNYA)
Torrijas de Pa al Perfum de Canela i Taronja
Trufes de Xocolata casolanes
Safata de fruita de temporada
Brownie de xocolata casolà
Cup Cake Casero
Núvols
orxata
gelats
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Opcions Tour Gastronòmic sense gluten
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells (disponible opció sense alcohol)
Servit per cambrers
Xof Oliva (Esferificació d’oli d’oliva amb cítrics) (CATALUNYA)
pintxos
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (EUSKADI)
Amanides o petits entrants
Llauna de Pop a Feira amb Pebre vermell de la Vera (GALÍCIA)
Amanida Antiox de baies amb formatge de cabra i llavors (ASTÚRIES)
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Trintxat de la Cerdanya (CATALUNYA)
Paella València de Marisc (VALÈNCIA)
guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
postres
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, dallar, Pebre Rosa, Cabra amb Romaní, Chedar, Gouda …
Font Foundue de Xocolata amb fruita i dolços
Trufes de Xocolata casolanes
Torrijas de Pa al Perfum de Canela i Taronja
Pastissos Casolanes variades
Safata de fruita de temporada
Granada amb moscatell
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Opcions Tour Gastronòmic sense Fruits Secs
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells (disponible opció sense alcohol)
pintxos
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Llauna de Pop a Feira amb Pebre vermell de la Vera (GALÍCIA)
Amanida de bacallà amb olives, fonoll i taronja (ANDALUSIA)
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Musclos Gratinats amb beixamel de fonoll i vi blanc (GALÍCIA)
Molles de Pa amb xoriço, pernil i raïm (ANDALUSIA)
Taula tradicional d’embotits catalans (CATALUNYA)
Salmorejo i Gaspatxo
Salmorejo vegetarià (ANDALUSIA)
Gaspatxo vellutat de síndria amb oli d’alfàbrega (ANDALUSIA)
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Paella Valenciana de Marisc (VALÈNCIA)
Fideuà de Marisc amb salsa all i oli (CATALUNYA)
Macarrons a la barcelonina amb beixamel, salsitxa de pollastre i gratinats (CATALUNYA)
Trinxat de la Cerdanya (CATALUNYA)
guarnicions
Arròs Basmati gessamí, amb cardamom i canyella
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
postres
Taula variada de Formatges; Urki, Orejón d’albercoc, dallar, Pebre Rosa, Cabra amb Romaní, Chedar, Gouda …
Bunyols de vent amb infusió de pomes rostides (CATALUNYA)
Safata de fruita de temporada
Trufes de Xocolata casolanes
Feu clic a les fletxes per consultar els diferents menús
Opcions Tour Gastronòmic Sense Lactosa
Còctel de benvinguda
Sangria refrescant de Cítrics, vi del Priorat i Escuma de Fruits Vermells (disponible opció sense alcohol)
pernil Ibèric
Cucurutxo de Pernil Ibèric acompanyat de Picos
(EXTREMADURA I CATALUNYA)
Servit per cambrers
Cucurutxo de caçó en Adob al moment amb maionesa de llima
(CADIS I BALEARS)
pintxos
Pintxo de truita de patata amb pebrots del padró (EUSKADI)
Mosaic de Xips Vegetals de Colors
Amanides o petits entrants
Amanida d’Alvocat amb Tomàquets acompanyada de Galetes d’Blat de moro (CANÀRIES)
Amanida de Cous Cous a l’estil mossàrab amb verduretes i menta (ANDALUSIA)
Test de Hummus (ANDALUSIA)
Tapa Flamenca de Xoriço Vegano amb espècies morunes i emulsió d’herbes fresques de primavera (EXTREMADURA)
Salmorejo i Gaspatxo
Gaspatxo vellutat de síndria amb oli d’alfàbrega (ANDALUSIA)
salmorejo Vegetarià
Calents presentats en format Buffet-Degustació
Paella València de Marisc (CATALUNYA)
Trinxat de la Cerdanya (CATALUNYA)
Guisat de Cigrons amb Gambes i Cloïsses
guarnicions
Verdures a la brasa a l’oli d’oliva verge
postres
Xurros calentets amb xocolata Casero (MADRID)
Safata de fruita de temporada
orxata
Assortiment de Llaminadures
Begudes incloses, de forma il·limitada, durant el sopar
Vi Negre Castell de Brugués D.O. Penedés
Vi Blanc Castell de Brugués D.O. Penedés
Vino Rosat Castell de Brugués D.O. Penedés
Cervesa de Barril
Sangria
Refrescs
Sucs
Cava
Aigua
Selecció de Cafè Nespresso
Selecció de Infusions
Selecció de Vins i Licors de Tablao Flamenco Cordobes (no inclosos)
Aperitius
Jerez
Ricard
Martini
Cava
Castell Blanc Extra Brut
Juvé Camps Reserva Familiar 0.75
Vins Blancs
Viña Sol 3/8 –D.O. Penedés
Viña Sol – D.O. Penedés
Albariño de Fefiñanes – D.O. Penedés
Vins Rosats
Torres de Casta 3/8 – D.O. Penedés
Torres de Casta – D.O. Penedés
Vins Negres
Marqués de Cáceres 3/8 – D.O. Rioja
Marqués de Cáceres – D.O. Rioja
Pesquera de Crianza – D.O. Ribera del Duero
Viña Ardanza – D.O. Penedés
Protos Reserva – D.O. Ribera del Duero
Vins Dolços
Oporto
Moscatel
Digestius
Amaretto
Ruavieja Hierbas
Licor de manzana verde
Fernet
Grappa
Calvados
Baileys
Licors
Gins
Larios
Gordons
Beefeater
Ron
Bacardi
Cacique
Barceló
Vodka
Smirnoff
Absolut
Stolichnaya
Whiskies
J&B
Dewar’s White Label
Cutty Shark
Johny Walker Red Label
Ballantines
Jameson
Jack Daniel’s
Licors Premium
Armagnac
Saint Vivant
Whiskies Premium
Dewar’s Black Label
Chivas
Cardhu
J&B Reserve
Antiquary 12
Glenfiddich
Brandies
Duque de Alba
Lepanto
Carlos I
Carlos III
Magno
Cognac
Courvoiser
Remy Martin
Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.