Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Gala 45 Aniversario al Gran Teatre del Liceu de Barcelona

El lliurament del guardó "Mesquita de Plata" es va celebrar al Gran Teatre del Liceu, de la mà de Xavier Bru de Sala, Pep Munné, Duquende, Maria Àngels Torras i Luis P. Adame.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes Va celebrar del seu 45º Aniversari amb el lliurament de la Mesquita de Plata el passat dia 27 d'abril a Taller de Músics, Institut del Teatre, Fosforito, La Chana i Juan de Dios Ramírez Heredia.

El lliurament del guardó “Mesquita de Plata” es va celebrar al Gran Teatre del Liceu, de la mà de Xavier Bru de Sala, Pep Munné, Duquende, Maria Àngels Torras i Luis P. Adame.

 

Taller de Músics, Institut del Teatre, Fosforito, La Chana i Juan de Dios Ramírez Heredia han els premiats amb la Mesquita de Plata, sota el leitmotiv “L’art per entendre’ns”. Apdrinando els lliuraments de guardons, respectivament; Xavier Bru de Sala, Pep Munné, Duquende, Maria Àngels Torras i Luis P. Adame.

L’històric tablao flamenc de la Rambla, on va cantar el mateix Camarón i van iniciar la seva carrera artistes de la talla de Miguel Poveda, celebra el seu 45è Aniversari amb diferents actes que s’aniran desenvolupant al llarg d’aquest any.

El tret de sortida serà el lliurament de la Mesquita de Plata, tradicional guardó que Tablao Flamenco Cordobés ha atorgat a diferents personalitats i entitats que han destacat en aquests darrers anys per la defensa del flamenc i la seva interpretació com a fòrum i trobada de cultures i convivència, entre ells; l’expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall, Turisme de Barcelona o el Doctor Rafael Ignasi Barraquer Compte.

Dins dels actes de celebració del seu 45 º Aniversari, Tablao Flamenco Cordobes estrena aquesta temporada un nou espectacle, “Viure Flamenc” inspirat en aquests mateixos principis de l’art flamenc com a fórmula de consens i trobada de cultures, que es podrà veure durant tota la temporada a el propi Tablao Flamenco Cordobes i al Palau de la Música Catalana.

“Vivir Flamenc” s’estrenarà el proper dia 30 d’abril a Palau de la Música Catalana, interpretat en els papers principals per Belén Lopez, Karime Amaya, Amador Rojas, El Yiyo, i Miracles.

 

Tablao Flamenco Cordobes inaugurat el 1970, és un dels pocs locals històrics que perviuen a la Rambla, i després de 45 anys, continua sent un referent d’autenticitat i qualitat en el món del flamenc, i dins de la indústria del turisme, un els escassos espais en què el flamenc no s’ha desvirtuat pel seu èxit turístic.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more