Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Fins sempre Paco

Avui és un dia de dol per a tot el PLANETA FLAMENC. El Gran Mestre Paco de Lucía ens ha deixat a l'edat de 66 anys. Des d'aquí donem el condol a tota la seva família, cercles pròxims, especialment al seu nebot Antoni, que tantes vegades ha treballat amb nosaltres, ... i a tots els flamencs, per tan irreparable pèrdua. Luis Adame, el nostre Fundador, i actual president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències del Flamenc, va tenir el privilegi enorme de compartir cartell amb ell com a guitarrista, i ser el seu company i amic.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Paco amb la familia Adame al Cordobes

Ens acomiadem de Paco amb la seva veu:

Precipitades línies per tants records …

Com Paco va néixer genial, i tímidament atractiu, en la seva personalitat es feia estimar immediatament. Jo vaig gaudir de la seva companyia i la seva amistat en la nostra primera joventut: llargues converses de cercadors de la veritat, sessions a casa amb Camarón, preparant els seus discos, amb els quals tant anàvem a plorar. Tocar per Bambino amb ell en el Teatre Circ Price antic va ser tan sols una anècdota en la nostra amistat, però em va permetre conèixer-com a company, noble i enlluernador en qualsevol faceta.

Durant molts anys ens hem emocionat amb la seva música, que va transformar la guitarra, a la qual va obrir camins infinits d’harmonies amb la flamenqueria mil·lenària de la seva terra.

Virtuós i compositor genial, trigarà molt de temps a néixer, si és que neix, un andalús tan ric d’aventura.

El nostre estimat amic, et seguirem escoltant i seguirem llorándote mentre visquem.

Luis P. Adame

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.