Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Fins sempre Paco

Avui és un dia de dol per a tot el PLANETA FLAMENC. El Gran Mestre Paco de Lucía ens ha deixat a l'edat de 66 anys. Des d'aquí donem el condol a tota la seva família, cercles pròxims, especialment al seu nebot Antoni, que tantes vegades ha treballat amb nosaltres, ... i a tots els flamencs, per tan irreparable pèrdua. Luis Adame, el nostre Fundador, i actual president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències del Flamenc, va tenir el privilegi enorme de compartir cartell amb ell com a guitarrista, i ser el seu company i amic.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Paco amb la familia Adame al Cordobes

Ens acomiadem de Paco amb la seva veu:

Precipitades línies per tants records …

Com Paco va néixer genial, i tímidament atractiu, en la seva personalitat es feia estimar immediatament. Jo vaig gaudir de la seva companyia i la seva amistat en la nostra primera joventut: llargues converses de cercadors de la veritat, sessions a casa amb Camarón, preparant els seus discos, amb els quals tant anàvem a plorar. Tocar per Bambino amb ell en el Teatre Circ Price antic va ser tan sols una anècdota en la nostra amistat, però em va permetre conèixer-com a company, noble i enlluernador en qualsevol faceta.

Durant molts anys ens hem emocionat amb la seva música, que va transformar la guitarra, a la qual va obrir camins infinits d’harmonies amb la flamenqueria mil·lenària de la seva terra.

Virtuós i compositor genial, trigarà molt de temps a néixer, si és que neix, un andalús tan ric d’aventura.

El nostre estimat amic, et seguirem escoltant i seguirem llorándote mentre visquem.

Luis P. Adame

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more