Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Jesús Carmona i Karime Amaya a l’octubre i novembre

Jesús Carmona torna a actuar a casa seva, Barcelona, després de passar per diferents punts de la geografia internacional. El ballarí català torna a Tablao Flamenco Cordobes en la seva visió de ball més íntim i més proper al públic. El guanyador de dos premis Lukas a Londres en la seva última edició (per a la millor ballarina i millor producció per al seu espectacle 'IMPETU'S'), torna al tablao històric de la Rambla durant la segona quinzena d'octubre i la primera quinzena del novembre companyat pels grans ballarins Karime Amaya i Laura González entre altres grans artistes flamencs. Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González a l'octubre i novembre a Tablao Flamenco Cordobes.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Jesús Carmona

Jesús Carmona, que encara no ha pogut presentar la seva companyia a Catalunya, és un artista que es pot trobar als programes de Tablao Flamenco Cordobes en el clar compromís d’aquest espai artístic amb els grans valors catalans i els més internacionals i críticament reconeguts flamenc. El ballarí barceloní, que ha estat recolzat per Tablao Flamenco Cordobes des dels seus inicis professionals, ha estat en aquestes juntes tots els anys des de la seva primera actuació l’any 2007 i sempre torna a l’escenari de la seva pàtria una o dues vegades l’any enmig de les seves gires internacionals. El ballarí català torna a Tablao Flamenco Cordobes després de la seva última visita al juliol i després de presentar el seu espectacle amb la seva pròpia companyia en una gira internacional. Les dates recents inclouen actuacions en llocs d’arreu del món com Dubai, Xina, Londres, Manchester, Boston, Nova York i Portland. A més, a l’abril de 2018 va presentar l’espectacle ‘AMATØR’.

 

Tablao Flamenco Cordobes

El ballarí català torna a Tablao Flamenco Cordobes després de la seva última visita al juliol

Karime Amaya i Laura González

Els ballarins Karime Amaya i Laura González acompanyaran a Jesús Carmona. La ballarina Karime Amaya és membre de la família Amaya i la neboda de “La Capitana” Carmen Amaya, una de les ballarines més famoses de tots els temps. Karime Amaya ha tingut l’art del flamenc a la sang des que tenia nou anys i ha participat en festivals i teatres arreu del món, com ara Estats Units, Equador, Mèxic, França o diferents parts d’Espanya. D’altra banda, Laura González ha ballat a tablaos i sales d’arreu d’Espanya, així com a països com Brasil, Japó, Rússia, Alemanya, Estònia i Lituània entre d’altres. A més, ha compartit escenari amb artistes com Farruquito, Belén Maya i Tomás de Perrate, i el 2017 va estrenar el seu propi espectacle ‘La Decisión’ a Madrid.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes

Fundada el 1970 per una família d’artistes (Luis Adame i Irene Alba), Tablao Flamenco Cordobes es va caracteritzar des del principi per l’alta qualitat dels seus artistes (Camarón de la Isla, Farruco, Tomatito o Bambino són només alguns dels noms que va passar per l’escenari de la Rambla durant aquests primers anys). Tablao Flamenco Cordobes s’ha convertit en un referent de la cultura flamenca a Barcelona. Tant artistes com aficionats coneixen el nivell de les seves tablas i avui dia és un dels epicentres del flamenc. Amb la celebració del seu 40è aniversari el 2010, es va crear la Fundació Tablao Flamenco Cordobés amb l’objectiu de revaloritzar els fonaments de la cultura flamenca, cosa que demostra l’evolució contínua d’un espai artístic que ja està preparant el seu 50 aniversari per a l’any 2020.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more