Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Jesús Carmona torna a Tablao Flamenco Cordobes

La dansa flamenca més internacional torna a Barcelona a través de Tablao Flamenco Cordobes. Entre el 1 i el 30 de juliol, l'històric tablao flamenc de Barcelona, ubicat a Las Ramblas des de 1970, acollirà l'espectacle 'Trobades al Pinnacle of Dance', que comptarà amb un gran elenc d'artistes flamencs, incloent els ballarins Jesús Carmona, Paloma Fantova i Águeda Saavedra, així com la cantant flamenca Mara Rey, entre altres grans artistes flamencs. Jesús Carmona, el ballarí i artista de la talla internacional de Barcelona, arriba a Tablao Flamenco Cordobes després de presentar el seu nou espectacle a diferents llocs del món.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Jesús Carmona

Jesús Carmona, l’artista de renom internacional de Barcelona, arriba a Tablao Flamenco Cordobes després de presentar el seu nou espectacle a diferents llocs del món. Carmona ha actuat en els últims mesos a ciutats com Londres, Nova York, Milà o Mont-Marsan. Després de la seva visita al principal espai artístic català, visitarà altres parts del món com Dubai i Xina. Jesús Carmona és llicenciat en Dansa i Flamenc Espanyol per l’Institut del Teatre i la Dansa de Barcelona i el 2007 es va convertir en el primer ballarí de la Companyia del Ballet Nacional d’Espanya.

 

Tablao Flamenco Cordobes

Després de la seva visita al principal espai artístic català, Jesús Carmona, visitarà altres parts del món com Dubai i Xina.

Artistes internacionals

 

Juntament amb Jesús Carmona serà Paloma Fantova, ballarina nascuda a Cadis, que des de molt jove demostra el seu valor en l’art flamenc (va començar a ballar als 4 anys i als vuit anys va guanyar un concurs de talent a TVE). Paloma Fantova va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va recórrer cinemes a Nova York, Washington, París, Londres i El Caire. El 2011 participarà a l’espectacle “Calé” d’en Joaquín Cortés i el 2012 alternarà la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes amb la presentació del seu propi espectacle “Sensibilitats”. Fantova és una ballarina que també ha participat en els espectacles de Tomatito i amb els ballarins Karime Amaya i Pastora Galván en el recital de la gran ballarina Carmen Amaya produïda per Tablao Flamenco Cordobes.

El repartiment estrella estarà tancat per Águeda Saavedra i Mara Rey. Agueda Saavedra, ballarina nascuda a Màlaga, va començar la seva carrera a l’edat de set anys i va entrar al Conservatori de Dansa de Madrid als 15 anys. La ballarina participa en el debut de l’empresa Sentimiento Pericet i forma part del repartiment de “Silencios” Rotos “, produït per Entredos Ballet Español. La cantant Mara Rey és una artista molt coneguda que va començar la seva carrera flamenca en escenaris internacionals, com ara els espais artístics Bellas Artes o Coba Rubia a Mèxic. Durant anys ha treballat com a ballarina i cantaora amb figures flamenques com Els Farruco, Poveda, Duquende i Canales.

 

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more