Tornar a les notícies
maig 22, 2022

La 11ª edición de los Premios de Cultura Gitana

Luis Adame, patró de l'institut de Cultura Gitana, va lliurar el premi de Música al guitarrista Pepe Habichuela, en línia amb el compromís de Tablao Cordobés Barcelona amb la defensa de la cultura gitana i la cultura flamenca.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Celebració del día internacional del Poble Gitano

El passat 8 d’abril s’ha dut a terme la 11a edició dels Premis de Cultura Gitana amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano. Aquests premis aborden diferents àmbits artístics, socials i acadèmics a més de contribuir a l’enriquiment de la cultura gitana.

En aquest esdeveniment el nostre fundador, Luis Adame, patró de l’institut de Cultura Gitana, va lliurar el premi de Música al guitarrista Pepe Habichuela, en línia amb el compromís de Tablao Cordobés Barcelona amb la defensa de la cultura gitana i el flamenc.

A la 11 edició dels Premis de Cultura Gitana 8 d’Abril, la gala de lliurament ha presidit avui el secretari d’Estat de Cultura, Ferran Benz també han estat guardonats altres personalitats com la bailaora Antonia Amador “La Chana” i el campió del món de Muay Thai, Sebastià Vargas.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more