Tornar a les notícies
desembre 13, 2022

Luis Adame lliura el primer premi del Concurs de Ball Flamenc ‘Crearte’: un contracte de treball al Cordobes

desembre 13
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes, reivindicant el seu compromís amb el Flamenc i amb la promoció de les seves joves promeses, es va unir al “II Concurs Internacional Coreogràfic Ball Flamenc” que va tenir lloc el 3 i 4 de desembre al Teatre Municipal Enrique de la Quadra de la ciutat d’Utrera.

 

El concurs va sumar entre totes les categories més de 250 participants arribades de ciutats com Madrid, Barcelona, Tarragona, Toledo, Múrcia, Granada, Huelva, Sevilla, Almeria, Màlaga i països com el Japó i França.

 

Per a aquesta edició, el jurat va estar format per Luis Adame, fundador i propietari de Tablao Flamenco Cordobes, les bailaoras Manuela Carrasco, i Adela Campallo, i el bailaor Eduardo Leal.

 

Els premis del concurs van ser:

 

Menció especial consistent en una beca per al Ballet Nacional d’Espanya per a María Carrasco.

 

Segon premi dotat amb 500 euros en metàl·lic més una setmana de treball al tablao ‘Alegria’ de Màlaga, i el tablao de ‘Carmen’ de Barcelona per a la bailaora Carmela Riqueni.

 

Primer premi ‘La Cantiña de Pinini’ consistent en 1.000 euros en metàl·lic, una quinzena de treball a ‘Tablao Flamenco Cordobes’ de Barcelona, una setmana de treball al tablao ‘Los Porches’ de Madrid i una setmana de treball al tablao ‘ Palosanto’ de València per a María Carrasco i Rocío Reyes de forma compartida.

 

Des de Tablao Flamenco Cordobes estenem una afectuosa felicitació a tots els participants i convidem que segueixin lluitant pels seus somnis, per l’art i per la defensa del nostre Flamenc.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more