Tornar a les notícies
gener 5, 2023

Inauguració a La Rambla. Mural Urbà de l’artista Fert, commemoratiu del 50+3 Aniversari de Tablao Flamenco Cordobes. Homenatge a Luis Adame I Irene Alba

gener 5
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes celebra el seu 50+3 Aniversari inaugurant un mural urbà de l’artista català Fert a la Rambla, 31. El mural és un homenatge a Luis Adame i Irene Alba, els artistes fundadors de Tablao Flamenco Cordobes, que actualment està gestionat per la segona generació de la família de la mà de Maria Rosa Pérez Casares, filla de Luis i Irene.

 

 

A la inauguració van acudir el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; els diputats del Parlament de Catalunya, Francesc Tenn i Rocío García; les històriques bailaores ‘La Chana’ i ‘Mila De Vargas’; Eva Navas i Silvia Ferrando en representació de l’Institut del Teatre; Lluís Cabrera en representació de Taller de Músics; Rafael Perona en representació del Centre Cultural Gitano de la Mina i Mauro Torres en representació de Les Claus d’Or. A aquesta bona representació d’autoritats i societat civil, el van acompanyar també artistes, amics, col·laboradors i aficionats, com l’actual guanyador del Premi Desplante del Festival Internacional del Cante de las Mines, el bailaor català David Romero, l’escriptora Montse Madridejos o Mimo Agüero del Tablao de Carmen.

   

   

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more