Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Tablao flamenco cordobes, quinta atracció més visitada, segons Tripadvisor

Ens complau comunicar-vos que Tablao Flamenco Cordobes és actualment la cinquena atracció més reservada d'Espanya pèls Turistes ESTRANGERS, segons el rànquing establert paper portal de viatges TripAdvisor.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao flamenco cordobes, quinta atracció més visitada, segons Tripadvisor

Ens complau comunicar-vos que Tablao Flamenco Cordobes és actualment la cinquena atracció més reservada d’Espanya pels turistes estrangers, segons el rànquing establert pel portal de viatges TripAdvisor. En aquest rànquing, que pot consultar aquí, se’ns situa al costat d’altres atraccions emblemàtiques com La Sagrada Família, l Alhambra de Granada o l’estadi del F.C. Barcelona.

Després 47 anys de dur treball i compromís amb el flamenc, Tablao Flamenco Cordobes s’ha convertit en una visita obligada per a qui visita Barcelona, ​​i per a nosaltres és un orgull i un plaer poder compartir amb vosaltres aquest reconeixement, i agrair-vos la confiança i el suport .
Són ja més de 6 milions d’espectadors els que han visitat el nostre escenari, convertint-lo en un lloc de trobada per a artistes, aficionats i experts. L’històric tablao de la Rambla és ja conegut arreu del món pel seu alt nivell de qualitat, per acollir sempre als millors artistes i per mantenir vius els estàndards del flamenc més tradicional, i això és en part gràcies a vosaltres, per visitar-nos i per seguir-nos.

Seguirem caminant ferms en el nostre compromís, pel bé de l’art que tant ens ha donat, i al qual tant devem.


També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more