Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Tablao Flamenco Cordobes, patrocinador del Concurs Nacional de Dansa per a “Alegries” del club Perla de Cádiz

El 25 d'agost es va celebrar a la Báltica de la Candelaria de Cádiz la final de la 19a edició del Concurs Nacional de Dansa de Alegries, organitzat per l'històric Cadis club La Perla de Cádiz. Una vegada més, aquesta entitat va demostrar la seva capacitat d'atreure talent jove emergent d'Espanya i l'estranger, ja que cada any hi ha un representant d'altres països que certifica amb la seva presència l'enorme influència cultural d'aquest art i cultura arreu del món.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Concurs Nacional de Dansa per a "Alegries" del club Perla de Cádiz

El 25 d’agost es va celebrar a la Báltica de la Candelaria de Cádiz la final de la 19a edició del Concurs Nacional de Dansa de Alegries, organitzat per l’històric Cadis club La Perla de Cádiz. Una vegada més, aquesta entitat va demostrar la seva capacitat d’atreure talent jove emergent d’Espanya i l’estranger, ja que cada any hi ha un representant d’altres països que certifica amb la seva presència l’enorme influència cultural d’aquest art i cultura arreu del món.

 

Aquest any, els finalistes van ser, a més de la guanyadora Alejandra Gutiérrez Díaz, que va guanyar el primer premi, Illana Gómez dels EUA, Paula Comitre de Sevilla i Alejandro Rodríguez de Cádiz. El primer premi, patrocinat per Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona, ​​com en anteriors edicions, va ser guardonat per Luis Adame, fundador i propietari d’aquest, en una cerimònia plena de simbologia i il·lusions.

 

El compromís de Tablao Flamenco Cordobes amb la cultura flamenca i la seva difusió és una constant en la seva activitat social i una de les seves característiques. El 22 de setembre, com a part de la sèrie de cinema gitano ‘O Dikhipen’ (que significa ‘look’ a Caló), hi haurà projecció de l’espectacle ‘Carmen, Carmen, Carmen’, que sota la direcció de Luis Adame va produir el Tablao Flamenco Cordobes amb motiu del 50è aniversari de la mort de la gran ballarina Carmen Amaya, que ha estat representant en diferents dates al Palau de la Música Catalana, sempre interpretada per professionals rellevants.

 

La celebració del 50 aniversari de Tablao Flamenco Cordobes l’any 2020 serà l’apoteosi d’aquest compromís i passió per la difusió de la nostra cultura flamenca.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more