Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Tomatito actúa al Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona amb els seus fills

El passat dijous 13 de febrer, el Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona va comptar amb la presència d'un convidat molt especial: José Fernández Torres "Tomatito", una de les guitarres més flamenques i internacionals de la nostra terra.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Tomatito actúa al Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona amb els seus fills

José Fernández Torres “Tomatito” va acompanyar a l’escenari als seus fills, Mª Ángeles i José Fernández, artistes estrella de l’espectacle de febrer

El passat dijous 13 de febrer, el Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona va comptar amb la presència d’un convidat molt especial: José Fernández Torres “Tomatito”, una de les guitarres més flamenques i internacionals de la nostra terra.

Els seus fills, José Fernández “Tomatito fill” i Mª Ángeles Fernández, són els artistes destacats de l’actual espectacle del Tablao Flamenco Cordobes, ‘Flamenco Flamenco’, que es realitza diàriament durant el mes de Febrer. Així doncs, el seu pare va decidir acompanyar-los en l’escenari durant una part de l’espectacle, delectant al privilegiat públic amb una grata sorpresa, ja que l’actuació no estava prevista.

Tomatito és un dels més prestigis guitarristes d’Espanya, ja que ve d’una casta molt privilegiada, una família gitana de llarga tradició musical. El seu avi Miguel Fernández Cortés i el seu pare José Fernández Castro, tots dos sobrenomenats amb el nom artístic “El Tomàquet”, i els seus oncles Antonio i “El Niño Miguel” van ser per a ell una gran inspiració artística.

A nivell professional, un dels fets més destacables de la seva carrera musical va ser ser mà dreta de José Monge Cruz, “Camarón de la Isla” durant els últims anys de la seva vida. Al llarg d’aquesta extensa carrera, Tomatito també ha tocat per a altres artistes de molt renom, com Enrique Morente, Vicente Soto “Sordesa”, La Susi, Pansequito, José de la Mercè, Chano Lobato, Terratrèmol de Jerez, Juanito Villar, Duquende , Carmen Linares, etc. També ha compartit escenari amb artistes de fama internacional com el guitarrista Paco de Lucía, el pianista de jazz Michel Camilo o els consagrats cantants Frank Sinatra i Elton John.

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more