flamenco

Concentració de l’elit a Cadis Flamenc de Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona

Tablao Cordobes reuneix els millors artistes del flamenc de Cadis en el seu espectacle Cadis Flamenc dins del seu Gran Festival Flamenc de Tardor de Barcelona

Tablao Cordobes reuneix els millors artistes del flamenc de Cadis en el seu espectacle Cadis Flamenc dins del seu Gran Festival Flamenc de Tardor de Barcelona

Cadis Flamenc posa de manifest diversos estils d'expressió de l'art del flamenc de la mà dels més prestigiosos artistes de l'escena del flamenc internacional.

És sabut pels entesos que el flamenc de Cadis, és conegut com una de les vessants del flamenc pur. Cadis, terra forjadora de cantes "alegries", "petenera", "tanguillos", "cantiñas", "mirabrás", "buleria", "romeras" i de les creació dels "tangos" i que és bressol de grans intèrprets. El llegat del flamenc es manifesta com un element cultural, social molt lligat a les fires i reunions familiars. I aquest és el llegat del nostre elenc per al nostre espectacle, l'autenticitat, la puresa i la passió de les joves promeses de Cadis Flamenc.

El ball de Marc Flores, Carlos Carbonell, Iván Alcalá, Claudia Cruz, Karime Amaya i Sara Barrero. Les veus trencades de la Tana, Macarena Giráldez, El Coco, José de la Miquela i Morenito d'Illora. I com sempre David i Israel Cerreduela amb la col·laboració del Tuto seran els encarregats del toc.

Cadis Flamenc és la concentració d'una elit de joves professionals de reconegut prestigi internacional que faran que aquest espectacle quedi en el record dels aficionats.

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more