espectáculo de flamenco

Flamenco Agosto

Del Agosto hasta Agosto

Tickets
Volver a los espectáculos

Aquest agost, Tablao Flamenco Cordobes ballarà amb El Junco, Susana Casas, Cristina Aguilera . L'històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona, ​​​​que l'any 2020 va celebrar el seu 50è aniversari, comptarà també amb els cantants Bocaillo, Luis el Granaíno, Miguel de La Tolea, entre d'altres, així com grans guitarristes com David Cerreduela, El Tuto o Tati. Financiado por INAEM / Ministerio de Cultura y Deporte de España.

 

Dansa

 

 

El Junco

 

El Junco va començar a ballar al grup de flamenc El Nazareno. Aviat es va incorporar al Grup de Dansa Soleá de Vicente Marrero i es va matricular a l'escola de dansa del grup Enrique el Mellizo on va aprendre el flamenc de Cadis. La seva carrera va continuar amb Juan Belmonte (Jerez) i Manolo Marín (Sevilla).

 

 

Sara Barrero

 

 

 

Sara Barrero, ballarina habitual del Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera als 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival Flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La. Yerbabuena. Cal destacar que al Festival de Valors Joves de la ciutat de l'Hospitalet, alça com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Susana Casas

 

 

 

La Susana va començar a ballar quan només tenia 8 anys amb José Galván. Posteriorment, va continuar la seva formació amb Matilde Coral i Manolo Marín.

 

 

 

Águeda Saavedra

 

Nascuda a Nerja (Màlaga), va començar els seus estudis als 7 anys al Conservatori de Màlaga i als 15 es va traslladar al Conservatori de Dansa de Madrid. Va participar en els tallers coreogràfics que hi ha, executant i aprenent de coreografies de mestres com Currillo, Betty, Cristina Visús o Rocío Espada, entre d'altres.

 

Cristina Aguilera

 

Ballarina de flamenc llicenciada en dansa espanyola pel Conservatori Carmen Amaya de Madrid. Entre les seves nombroses actuacions destaquen la seva participació a la XX edició de la Biennal de Sevilla amb el seu propi espectacle "Corazón abierto", al XX Festival de Jerez amb la companyia de Fuensanta "La Moneta" i la presentació de l'espectacle "Granada" amb Alba Heredia. al programa Flamenco Viene del Sur.

 

Cantar

 

Lluís el Granaino

 

 

 

Luis el Granaíno porta l'art flamenc a les venes des de petit. El flamenc forma part de la seva vida des dels dos anys, quan va començar a cantar gràcies a pertànyer a una família de grans artistes.

 

 

 

 

 

Miguel de la Tolea

 

 

 

Tot i néixer a Barcelona, ​​aquest cantaor ha viscut a moltes ciutats des que acompanyava la seva mare a les ciutats a les quals viatjava per ballar, per la qual cosa des de ben petit ha estat en contacte amb l'art flamenc i des de molt jove. va començar a cantar i ballar en festes flamenques.

 

 

 

Bocaillo

 

 

 

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona l'any 1983, al barri del Bon Pastor, va créixer des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà de Porrina.

 

 

 

Davinia Jaén

 

 

 

Va començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i clubs de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar de uncle Parrilla.

 

 

 

Ara mateix

 

David Cerreduela

 

 

 

Fill del famós guitarrista El Nani i nét d'un guitarrista, que explica la seva precocitat a l'escenari. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores, i Merche Esmeralda.

 

 

 

El Tuto

 

 

 

El Tuto va començar a tocar als 14 anys al Tablao del Carmen de Barcelona. Encara que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantants com Montse Cortés, Duquende o Ginesa Ortega.

Artistas

restaurant

Tour Gastronómico

read more