Tornar als artistes

flamenco Cantaor/a

Antonio Campos “Bocaillo”

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona el 1983, al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà del Porrina.

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona el 1983, al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà del Porrina.

El seu debut professional arriba el 2004, amb 21 anys, en un espectacle part del Fòrum de les Cultures, de la mà del bailaor Costi el Chato, compartint cartell amb grans figures com Farruquito, El Torta o Marelu.

Després del seu debut professional, es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya , Alfonso Llosa, Marc Flores, Olga Pericet o la Moneta. De la mà de grans cantaores per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Ros de Pruna o el Coco, acaba de polir el seu talent.

En Tablao Flamenco Cordobes ha participat en els següents espectacles: “La Aristocràcia del Flamenc (III) – Flamenc Barcelona”, “Flamenc Barcelona – Continua … Només Flamenc”, “Angelita Montoya – Flamenc Barcelona”, “Lucía la Piñona – Flamenc Barcelona “,” la Piñona, Jesús Carmona i David Cerreduela – Flamenc Barcelona “,” Dones: Susi i Pastora Galván – Flamenc Barcelona “,” Continua la Aristocràcia del Flamenc amb Remedios Amaya i la seva Família “i” Barcelona Flamenca ”

Ha treballat també ocasionalment en diversos teatres com el Teatre Victòria de Barcelona, ​​el Teatre Apolo de Barcelona o el Teatre d’Almuñecar, a Granada.

Es tracta d’una jove promesa del cant català amb un talent encara per desenvolupar.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more