Tornar als artistes

flamenco Cantaor/a

Cristian Guerrero

Cristian Guerrero és un cantaor format en les penyes catalanes i en els tablaos. Va créixer en una família de tradició flamenca i va començar a sentir interès per aquest art quan, de petit, veia els seus cosins ballar.

NOM: Cristian Guerrero

LLOC I ANY DE NAIXEMENT: Barcelona, ​​1986

TRAJECTÒRIA: Cristian Guerrero és un cantaor format en les penyes catalanes i en els tablaos. Va créixer en una família de tradició flamenca i va començar a sentir interès per aquest art quan, de petit, veia els seus cosins ballar. Pocs anys després va començar la seva carrera artística cantant en penyes flamenques. Amb només 13 anys, ja actuava en alguns tablaos de la Ciutat Comtal. Dos anys després va entrar a formar part de l’elenc d’artistes del Tablao Flamenco Cordobés, per la qual cosa afirma, orgullós, que ha cantat “a tots els artistes que han passat pel Tablao”.

FESTIVALS: Malgrat la seva joventut, ja ha treballat per a algunes de les més importants figures actuals del cant i del ball. Va actuar al XVI Festival de Jerez, sota la direcció musical d’Israel Galván i al costat de la bailaora Pastora Galván, el guitarrista Ramon Amador i el cantaor José València. El 2013 va cantar en l’espectacle del Ballet Flamenc d’Andalusia, encapçalat pel ballarí i coreògraf Rubén Olmo, al costat de la cantaora Juana Salazar ‘La Tobala’ i amb el guitarrista Pere Serra, entre altres. A finals del mateix any també va actuar al Teatre General San Martín de Buenos Aires, en el marc de la Tercera Biennal de Flamenc “Enrique Morente”.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more