Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Israel Cerreduela

Aquest jove guitarrista flamenc, procedeix d'una família amb sang de guitarristes, per ser nét d'El Nani i fill de David Cerreduela, tots dos guitarristes de conegut talent en l'àmbit professional del flamenc.

NOM: Israel Cerreduela

LLOC DE NAIXEMENT: Barri de Cañoroto, Madrid

FAMÍLIA: Aquest jove guitarrista flamenc, procedeix d’una família amb sang de guitarristes, per ser nét d’El Nani i fill de David Cerreduela, tots dos guitarristes de conegut talent en l’àmbit professional del flamenc.

TRAJECTÒRIA: Ha treballat amb prestigiosos artistes com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres.

Va néixer en el flamenc barri de Cañoroto de Madrid, font d’artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

Israel als seus 22 anys ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat teatres com el Teatre Lope de Vega de Madrid, l’Colliseum o el Teatre Espanyol de Barcelona i en festivals tan importants com en la Biennal de Sevilla, on va actuar juntament amb Carmen Cortés, i fins i tot ha actuat en programes de televisió, com el més recent el sol, la sal, el so de Jesús Quintero.

Els seus últims treballs estan relacionats amb la participació de la gravació de l’encara inèdit disc pòstum d’Enrique Morente, al costat de Estrella Morente, així com la participació com a guitarrista principal en l’obra flamenca de Cecilia Gómez, titulada Passió de Cayetana.

Israel es caracteritza per la frescor i la delicadesa del seu toc flamenc, i s’uneix a l’experiència adquirida per l’herència amb la que la seva família li ha marcat; sens dubte és una de les joves promeses del toc flamenc i un dels tocaores amb més personalitat del moment.

 
FESTIVALS: Biennal de Sevilla.

Israel Cerreduela

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more