Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Ivan Losada

Fill del conegut guitarrista i productor Tito Losada, forma part d'una gran família gitana de Madrid: Els Losada, amb una gran tradició en el flamenc i que ha donat nombrosos i importants artistes de flamenc.

Fill del conegut guitarrista i productor Tito Losada, forma part d’una gran família gitana de Madrid: Els Losada, amb una gran tradició en el flamenc i que ha donat nombrosos i importants artistes de flamenc.

S’inicia a la guitarra amb tan sols 9 anys i dóna els seus primers passos com a professional als 16 anys al tablao L’Alcazaba. Dóna el pas a les grans companyies amb la companyia d’Antonio Canales, amb qui actua durant set anys, col·laborant en multitud d’espectacles entre ells Gitano, A corda i taló, La Ventafocs, La casa de Bernarda Alba i Torero.

Ha estat artista convidat a Fedra costat de Lola Greco i ha col·laborat amb les companyies de Carmen Cortés, Joselillo Romero, Les Mil i Una Nits, Ànima Gitana, Juan de Juan i Sara Baras. La seva gran projecció artística l’ha portat a actuar en escenaris de tot Europa, Estats Units, Amèrica Llatina, el Marroc, Israel, Austràlia i Singapur.

És assessor musical de la Companyia Flamenca de Tito Losada, a més de guitarrista oficial de la companyia Celia Gómez Ballet Flamenc.

Col·labora regularment amb diferents artistes nacionals en diferents muntatges i projectes.

El 2012 va col·laborar a Miami en l’últim disc de les cantants Sucre Moreno. Durant el mateix any va treballar amb Enrique Morente en els premis TBS de Barcelona, ​​on van actuar també artistes com Merche Esmeralda, Juana Amaya, La Hierbabuena, Guadiana, Duquende, Potito, El Cigala i Joaquín Cortés.
Amb el seu germà Luky Losada, guitarrista i reconegut percussionista, i el seu pare llancen l’àlbum “Missa flamenca: dels Gitanos canten a Déu”, amb la qual van de gira presentádolo a Amèrica Llatina i Estadus Units.

El 2014 ha visitat de gira al costat del seu pare 20 ciutats diferents per tot Japó i ha estat convidat a Bangkok (Tailàndia) per actuar amb el seu grup.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more