Tornar als artistes

flamenco

José Galván

José Galván és un bailaor flamenc que va començar la seva trajectòria artística amb 12 anys. L'any 67 obté el 1r Gall d'Or de l'Tablao Flamenc Els Galls i el 1970 actua a La Cotxera amb figures com Farruco, Manuela Carrasco, Matilde Coral o Rafael El Negre entre d'altres. Després de més de 50 anys de vida artística encara es troba en forma i segueix sent reconeguda la seva força i energia sobre les taules.

José Galván és un bailaor flamenc que va començar la seva trajectòria artística amb 12 anys guanyant el concurs de Ràdio Sevilla “Escolta vostè als seus veïns”. El 1965 debuta al famós tablao flamenc “Mas de l’Guajiro” i actua en la companyia de Manolo Escobar. L’any 67 obté el 1r Gall d’Or de l’Tablao Flamenc Els Galls i el 1970 actua a La Cotxera amb figures com Farruco, Manuela Carrasco, Matilde Coral o Rafael El Negre entre d’altres.

 

El 1977 inaugura una acadèmia de ball flamenc al Barri de Sant Josep Obrer. Entre els seus alumnes es troben Juana Amaya, Hiniesta Cortés, Israel Galván, Rafael Campallo o Susana Cases entre molts altres.

 

Des de 1989 imparteix classes al Japó, Estats Units, França, Portugal, Alemanya o Itàlia entre d’altres punts de tota la geografia internacional. Després de més de 50 anys de vida artística encara es troba en forma i segueix sent reconeguda la seva força i energia sobre les taules.

 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more