Tornar als artistes

flamenco Cantaor/a

Juan Manzano El Coco

Cantaor gitano del barri de Sant Roc (Badalona), que va créixer en l'ambient més apropiat per al flamenc, envoltat de cant, toc i ball. Des de petit li va apassionar el flamenc i des de 1995 es va dedicar professionalment a això.

NOM: Juan Manzano El Coco

LLOC DE NAIXEMENT: Sant Roc, Badalona

TRAJECTÒRIA: Cantaor gitano del barri de Sant Roc (Badalona), que va créixer en l’ambient més apropiat per al flamenc, envoltat de cant, toc i ball. Des de petit li va apassionar el flamenc i des de 1995 es va dedicar professionalment a això.

Ha compartit escenari amb cantaores com Duquende, Remedios Amaya, La Susi, Montse Cortés, La Tana, el Capullo de Jerez, Chano Lobato, i amb balladors com Juan de Juan, Antonio Canales, Antonio El Farru, José Maya, Pastora Galván, La Moneta i Karime Amaya, entre molts altres.

Amb els diferents espectacles en què ha participat, ha visitat Alemanya, Japó, Taiwan, Bèlgica, New York, Londres, i Mèxic, entre molts altres. A Barcelona ha trepitjat l’escenari del Palau de la Música Catalana, a més de sales tan nomenades com Luz de Gas, Apolo o al Teatre Victòria.

El seu cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat li fa una promesa clara en l’univers flamenc.

Al costat de Karime Amaya, Tuto i Chiqui Amaya ha protagonitzat la pel·lícula de la directora Eva Vila, Bajarí.

FESTIVALS: Festival Flamenc de La Villette, Festival d’Albuquerque, Festival de Els Estius de la Vila de Madrid.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more