Tornar als artistes

flamenco Cantaor/a

La Fabi

Fabiola Pérez, La Fabi, és una cantaora nascuda a Arcos de la Frontera (Cadis). L'art flamenc està en la seva sang des de molt petita, ja que des que té ús de raó es passava el dia cantant i ballant. A finals de 2018, La Fabi publica el seu àlbum "Fruto y Flores".

NOM: FABIOLA PÉREZ, La Fabi
LLOC DE NAIXEMENT: Arcs de la Frontera, Cadis

Fabiola Pérez, La Fabi, és una cantaora nascuda a Arcos de la Frontera (Cadis). L’art flamenc està en la seva sang des de molt petita, ja que des que té ús de raó es passava el dia cantant i ballant. La Fabi va començar a participar en penyes flamenques i festivals a la curta edat de 11 anys.

La Fabi ha cantat per a grans figures del ball i es desenvolupa a la perfecció en els cants de compàs. Ha treballat en la companyia de Cristina Hoyos i ha compartit escenari amb artistes com Farruquito, Farru, Antonio Canales, El Carpeta, la Faraona, Arcàngel o Diego el Morao. També ha participat en l’enregistrament de discos amb Enric el Extremeny, Manuel Parrila i Antonio Rey.

La cantaora d’Arcs de la Frontera ha trepitjat gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha actuat en Festivals tan importants com el Festival de Berlín, Nimes (França), Festival de Jerez, Festival d’Arcs, Festival de Màlaga, Potatge Gitano d’Utrera o Festival de Badajoz. A més, ha trepitjat escenari de països de tot el món com Colòmbia, Cuba, Xina, Argentina, Brasil, Mèxic, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Xile, Ginebra, Uruguai, Índia, Rússia, Nova York, Los Angeles, Detroit o San Francisco .

A finals de 2018, La Fabi presenta el seu nou disc “Fruita i Flors” compost per 10 peces de flamenc pur.

La Fabi

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more