Tornar als artistes

flamenco Cantaor/a

La Fabi

Fabiola Pérez, La Fabi, és una cantaora nascuda a Arcos de la Frontera (Cadis). L'art flamenc està en la seva sang des de molt petita, ja que des que té ús de raó es passava el dia cantant i ballant. A finals de 2018, La Fabi publica el seu àlbum "Fruto y Flores".

NOM: FABIOLA PÉREZ, La Fabi
LLOC DE NAIXEMENT: Arcs de la Frontera, Cadis

Fabiola Pérez, La Fabi, és una cantaora nascuda a Arcos de la Frontera (Cadis). L’art flamenc està en la seva sang des de molt petita, ja que des que té ús de raó es passava el dia cantant i ballant. La Fabi va començar a participar en penyes flamenques i festivals a la curta edat de 11 anys.

La Fabi ha cantat per a grans figures del ball i es desenvolupa a la perfecció en els cants de compàs. Ha treballat en la companyia de Cristina Hoyos i ha compartit escenari amb artistes com Farruquito, Farru, Antonio Canales, El Carpeta, la Faraona, Arcàngel o Diego el Morao. També ha participat en l’enregistrament de discos amb Enric el Extremeny, Manuel Parrila i Antonio Rey.

La cantaora d’Arcs de la Frontera ha trepitjat gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha actuat en Festivals tan importants com el Festival de Berlín, Nimes (França), Festival de Jerez, Festival d’Arcs, Festival de Màlaga, Potatge Gitano d’Utrera o Festival de Badajoz. A més, ha trepitjat escenari de països de tot el món com Colòmbia, Cuba, Xina, Argentina, Brasil, Mèxic, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Xile, Ginebra, Uruguai, Índia, Rússia, Nova York, Los Angeles, Detroit o San Francisco .

A finals de 2018, La Fabi presenta el seu nou disc “Fruita i Flors” compost per 10 peces de flamenc pur.

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

La Fabi

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Tour gastronòmic

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.