Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Mariano Campallo

Mariano Campallo va estudiar guitarra amb Antonio Navas, Miguel Pérez i Jaime Burgos. Després d’aquests primers estudis, es va incorporar a l’acadèmia de dansa de José Galván i, posteriorment, a l’acadèmia de Manolo Marín.

 

Des de molt jove va començar a treballar amb la família Campallo. També va començar a treballar professionalment en companyia de Manolo Marín composant música per a l’espectacle flamenc “A Contratiempo”, juntament amb el guitarrista José Luis Rodríguez i en companyia de Manuel Carrasco amb l’espectacle La Diosa.

 

Ha estat compositor i director dels espectacles del Ballet Andalús, Ballet de María Rosa, Companyia de María del Mar Serrano, Companyia de Távora, Companyia de Cristina Hoyos, Companyia de Juana Amaya o l’espectacle Campallería amb Rafael Campallo, Adela Campallo, Juan Campallo, Pili Campallo, etc.

 

Mariano Campaño ha acompanyat José Galván, Rafael Campallo, Adela Campallo, Juana Maya, Manuela Carrasco, Cristina Hoyos, Manolete, El Duende, Juan José Amador o Luis Moneo entre d’altres. També ha estat guitarrista de dansa en cursos de Rafael Campallo, Inma Luna, Alejandro Granados, José Galván, Manuel Betanzos o Manolo Marín entre d’altres.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more