Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Paco Iglesias

Des de petit va començar a estudiar i tocar a casa amb els seus germans. A poc a poc va anar dedicant-se cada vegada més a aquest art.

1240/5000
NOM: Paco Iglesias

LLOC I DATA DE NAIXEMENT: Sevilla 11 de gener de 1978

FAMÍLIA: Des de petit va començar a estudiar i tocar a casa amb els seus germans. A poc a poc va anar dedicant-se cada vegada més a aquest art.

TRAJECTÒRIA: Va començar tocant en alguns tablaos flamencs i el 1996 va entrar a formar part de la companyia de Manuela Carrasco.

A l’any següent va treballar amb el Ballet Andalús component obres com Cops de la vida. L’any 2000 va representar en diferents països del món els espectacles ‘Al compàs del temps’ i ‘Terra endins’, juntament amb Cristina Hoyos.
Uns anys més tard, el 2004, se’n va anar de gira amb Antonio Canales. Juntament amb ell va tocar en obres com Bailaor, Bohemi, Ulls verds, Carmen Carmela o Sang d’Èdip, en què a més va col·laborar en la composició musical. El mateix any va participar al festival Biennal de Joves de Sevilla. També ha actuat amb la companyia del Farru en l’espectacle d’Amador Rojas, dedicat a Frida Kahlo, que es va estrenar al Teatre Villamarta el gener del 2008. Paco ha tocat per diferents artistes reconeguts com: Rafael de Carmen, Joselito Fernández, Joaquín Grilo , Rafael Campayo, Carmelilla, La Tolea, La Farruca, Angelita Vargas, Carmen Montoya, La Susi, Chano Lobato, etc.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more