Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Rafael Jiménez “El Chispas”

Autodidacta, ha treballat amb grans artistes com Ramon el Portuguès, Guadiana, Enrique del Melcior, Antonio Carmona, Alain Pérez, Caramelo, Juan Ramírez, Jorge Pardo, Víctor Mendoza, José el Francès i un llarg etcètera del món del flamenc, jazz i música llatina, a més de col·laborar amb Giovani Hidalgo en alguna de les seves gravacions.

NOM: Rafael Jiménez “El Chispas”

LLOC DE NAIXEMENT: Cañorroto, Madrid

TRAJECTÒRIA: Autodidacta, ha treballat amb grans artistes com Ramon el Portuguès, Guadiana, Enrique del Melcior, Antonio Carmona, Alain Pérez, Caramelo, Juan Ramírez, Jorge Pardo, Víctor Mendoza, José el Francès i un llarg etcètera del món del flamenc, jazz i música llatina, a més de col·laborar amb Giovani Hidalgo en alguna de les seves gravacions.

Ha actuat en els grans teatres i festivals de flamenc de tot el món, i com a professor, ha impartit classes, entre d’altres, a Berklee Music of Boston i Berklee València.

La seva manera de tocar es defineix per la seva precisió, la seva virtuosisme, sensibilitat i intel·ligència musical. Fa d’un tema una obra d’art.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more