Tornar als artistes

flamenco

Salomé Humeau

Salomé neix el 21 de febrer 1996 i descobreix el flamenc amb 6 anys a Bordeaux (França) a l’escola de Soledad Vargas.

 

Creixent en una família amb pares músics, intèrprets i autors, se sensibilitza a l’art molt aviat, formant-se al llarg de la seva infància en diferents àrees artístiques com la música, la dansa, l’art plàstic (Conservatori de música de Bordeaux, col·legi d’art plàstica, ballet, dansa africana i contemporània…).

 

Amb 13 anys, Salomé coincideix per primera vegada amb la bailaora Jerezana Maria Del Mar Moreno, mestra molt important en el seu aprenentatge del ball, amb qui se segueix formant fins avui.

 

El 2016, guiada per la seva passió pel ball Flamenc, decideix seguir el seu aprenentatge a Sevilla i entra a la fundació Cristina Heeren on rep beques de pràctica i monitora 4 anys consecutius, fins al 2021.

 

Durant aquests anys aprèn dels grans mestres del ball tradicional sevillà com Luisa Palicio, Antonio Molina “El Choro”, Javier Barón i Milagros Menjibar.

 

El 2018, amb 22 anys, entra a la CIE “María Del Mar Moreno” i forma part del cos de ball al seu espectacle “MEDEA” en col·laboració amb Pilar Tavora.

 

“MEDEA” s’estrena al Lope De Vega de Sevilla a l’octubre 2018, després al Teatre de Ronda al novembre i al Teatre Villamarta a la XXIII edició del Festival de Flamenc de Jerez al març 2019.

 

El 2020, amb ganes d’expandir la seva visió de l’art, col·labora amb la bailaora i coreògrafa Cristina Hall a la seva obra “Simbiosi” que porten fins a la final del Certamen coreogràfic de Madrid i l’octubre 2021 al festival Microstable de Pamplona.

 

Es forma en paral·lel i fins avui amb altres grans mestres com Miguel Rubio i Laura Santamaria i en dansa estilitzada a l’escola “Flamenco Dansa” amb Tamara López.

 

Al setembre 2021 es presenta al concurs Antonio Ruiz Soler de la pena Torres Macarena on queda semifinalista i al XXI Concurs Andalús de Joves Flamencs de Sevilla on queda finalista.

 

Al desembre 2022 es presenta al concurs CreArte Flamenco, premi a la ‘Cantiña de Pinini’ d’Utrera on queda finalista.

 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more