show flamenc

Abril a Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Trobades en el cim del ball Tablao Flamenco Cordobes presenta al mes d'abril un nou cicle d'actuacions amb el ball com a protagonista. A l'abril tindrem la sort de comptar amb tres grans balladors, reconeguts per la crítica i el públic: José Maya, Juan de Juan i Karime Amaya.
Artistes

Trobades en el cim del ball

Tablao Flamenco Cordobes presenta al mes d’abril un nou cicle d’actuacions amb el ball com a protagonista. A l’abril tindrem la sort de comptar amb tres grans balladors, reconeguts per la crítica i el públic: José Maya, Juan de Juan i Karime Amaya.

Juan de Juan
Joan de Joan ens torna a visitar per primera vegada el 2017 i estarà amb nosaltres Tablao Flamenco Cordobes l’1 al 30 d’abril. Alumne avantatjat del mestre Antonio Canales, està considerat com uns dels balladors més importants dels últims anys i la seva creativitat i recerca contínua de noves idees i conceptes l’ha portat a propostes artístiques de tota mena, sempre amb el flamenc com a nucli. Una nit de flamenc a Barcelona amb ell promet sorpreses i flamenc al més alt nivel.Estará amb nosaltres a

Karime Amaya

Karime Amaya torna a Cordobes per a tot el mes. Incansable i merescuda hereva del cognom Amaya, Karime segueix portant els seus espectacles a teatres de tot el món, i especialment al seu Mèxic natal. Nova York, Tòquio, Albuquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid, Mont-de-Marsan són algunes de les ciutats que ha visitat, amb els seus propis espectacles i col·laborant amb altres artistes de la talla de Farruquito, Antonio Canales o Mario Maya, entre altres. És també una de les protagonistes del documental “Bajarí” d’Eva Vila, que mostra el món flamenc en Barcelona.Karime Amaya actuarà sobre les taules durant tot el mes d’abril, de l’1 al 30.

José Maya
Torna també el cor i l’elegància de José Maya a l’11 al 27 d’abril. Nen prodigi nascut en una família d’artistes, inicia la seva carrera en els escenaris al Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants del món, ha treballat al costat d’estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

 

Mara Rei
Nascuda el 9 de Març de 1979 a Madrid, a molt primerenca edat va començar a donar les primeres passes a Mèxic en teatres com Belles Arts i Coba Rossa, al costat del seu Pare Tony Rei (guitarrista) i el seu germà Antonio Rei, reconegut guitarrista, concertista , solista i creador de música per a grans companyies. Durant anys ha treballat com a balladora i cantaora costat de Manuela Carrasco, Els Farruco, Poveda, el Pipa, Duquende, etc. i ha actuat en grans festivals com la Biennal de Flamenc i el Festival de Jerez. La cantaora madrilenya actuarà en Tablao Flamenco Cordobes l’1 al 26 d’abril.

 

Sara Barrero
Acompanyant-durant la primera meitat del mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes. Sara estarà amb nosaltres de l’1 al 10 d’abril.

 

Antonio “El Farru”
La família Farruco és la saga de balladors flamencs i gitanos més importants que hi ha i el Farru, un dels tres germans que segueixen en actiu, estarà amb nosaltres en Tablao Flamenco Cordobes del 20 al 30 d’octubre. Antonio Fernández Montoya, més conegut com “El Farru”, ha dirigit i representat el seu propi espectacle com a solista pels tablaos i escenaris més prestigis del món, entre ells el City Center de Nova York. També ha actuat al costat d’estrelles de la música com Beyoncé, Björk, Marc Anthony i Paulina Rubio i va compartir gira mundial amb el tristament mort Mestre Paco de Lucía. El Farru arriba per iniciar la segona part del cicle de Trobades a la Cimera del Ball al maig i estarà amb nosaltres del 28 al 30 d’abril.

guitarristes
David Cerreduela, fill del gran guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha acompanyat a Enrique Morente durant anys i ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya. El seu fill, Israel Cerreduela, segueix els passos del seu pare i del seu avi i amb poc més de 20 anys ja ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat els principals teatres d’espanya.

Completant el trio de guitarres tenim a l’Tuto, un jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

 

cantaores
Juan Manzano “Coco” (De l’1 al 30 d’abril) Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN, l’acompanya allà on va. Suma a això una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat. Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

Antonio Campos “Bocaillo” (De l’1 al 30 d’abril) Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De la mà de grans cantaores per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Ros de Pruna o el Coco, acaba de polir el seu talento.Luis “El Granaíno” (De l’1 al 8 d’abril)

 

Manuel de la Curra (De l’1 al 27 d’abril) Nascut en el si d’una família amb gran tradició flamenca, Manuel de la Curra ha guanyat nombrosos premis de cant de sagetes i ha actuat en escenaris internacionals.

 

Juanjo de Nayeli (Del 9 al 18 d’abril) Cantaor nascut a Tarragona però amb orígens andalusos, ha compartit escenari amb Farruco i altres grans artistes com Juan de Juan o Karime AmayaJosé de la Miquela (Del 18 al 27 d’abril)

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more