show flamenc

Agost a Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Agost a Tablao Flamenco Cordobes Karime Amaya A l'agost tindrem la sort de comptar amb la passió i l'art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.
Artistes

Agost a Tablao Flamenco Cordobes

Karime Amaya

A l’agost tindrem la sort de comptar amb la passió i l’art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.

Jesús Carmona

Durant tot el mes d’agost trepitjarà també l’històric escenari el prestigiós bailaor Jesús Carmona. Aquest bailaor català continua sent cap de cartell en els festivals i teatres més importants del món. Ha estat primer ballarí del Ballet Nacional d’Espanya durant cinc anys i ha compartit escenari amb artistes flamencs de primer nivell. La seva dansa, treballada amb cura i passió des de nen, uneix una tècnica prodigiosa i una estètica pròpia i original. Domina amb mestria els complicats i diferents registres del flamenc i fa anys que és considerat un dels balladors i coreògrafs més complets i aclamats del món.

Lucía Campillo

Torna a Tablao Flamenco Cordobes Lucía Campillo. Aquesta bailaora inicia la seva carrera professional a la Fundació Antonio Gades, en l’elenc de produccions com Carmen, Noces de Sang, Suite Flamenca i Fuenteovejuna. L’any 2010, ingressa al Ballet Nacional d’Espanya com a solista i primera ballarina, sota la direcció de Jose Antonio i, més tard, d’Antonio Najarro, actuant en els més importants teatres d’Espanya i del món. Col·labora també durant aquesta etapa com a artista convidada en la companyia del bailaor i ballarí Jesús Carmona, en l’espectacle Bressol Negra i Blanca, participant en prestigiosos festivals, com el Festival de Jerez o la Biennal de Sevilla.

El 2013 abandona el Ballet Nacional i passa a formar part de la companyia de Rojas i Rodríguez amb Canvi de Terç i realitza una gira internacional amb l’espectacle Gala Flamenca, dirigida per Miguel Ángel Rojas i compartint escenari amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Karime Amaya, Jesús Carmona i Carlos Rodríguez.

Ja en 2014, ingressa a la companyia de María Pagés amb l’espectacle Jo, Carmen, activitat que compagina amb actuacions en importants tablaos com a Casa Potes, Corral de la Moreria i, per descomptat, Tablao Flamenco Cordobés.

Sara Barrero

Acompanyant-durant la primera meitat del mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a l’esquena i amb experiència en nombrosos festivals internacionals.

Cant

Antonio Campos “Bocaillo”

Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De pare granaíno, posseeix un talent especial per cantar per tangos d’aquesta regiónManuel Tane

Manuel de la Nina

Jove cantaor de Jerez de la Frontera que ja ha recorregut escenaris de les principals ciutats dels Estats Units. Va debutar amb Tomasa ‘La Macanita’, Luis ‘El Zambo’ o Tia Maria Bala, entre d’altres

El Quini de Jerez

llarg de la seva carrera ha treballat amb multitud d’artistes importants, com Tomasa Guerrero “La Macanita”, Fernando Terremoto, Elu de Jerez o Merchora Ortega, entre d’altres.

Ja amb 20 anys, madur com a cantaor, decideix aventurar-se en el cant i deixar enrere la seva etapa com a palmero. Al Lagar de Graella, un dels locals més emblemàtics de Jerez s’inicia en com cantaor i comencen les seves Actuacions en penyes, certàmens i festivals, guanyant primer premi del Certamen de Cantis per Bulería de Jerez un any després.

Després del seu èxit va ingressar en la companyia d’Antonio Gades, recorrent el món gira després gira: EUA, França, Londres, Califòrnia, el Marroc o el Brasil han estat alguns dels seus destins.

Mara Rey

Nascuda el 9 de Març de 1979 a Madrid, a molt primerenca edat va començar a donar les primeres passes a Mèxic en teatres com Belles Arts i Coba Rossa, al costat del seu Pare Tony Rei (guitarrista) i el seu germà Antonio Rei, reconegut guitarrista, concertista , solista i creador de música per a grans companyies. Durant anys ha treballat com a balladora i cantaora costat de Manuela Carrasco, Els Farruco, Poveda, el Pipa, Duquende, etc. i ha actuat en grans festivals com la Biennal de Flamenc i el Festival de Jerez. La cantaora madrilenya actuarà en Tablao Flamenco Cordobes l’1 al 26 d’abril.

Guitarra

El ball i el cant, acompanyats com sempre per les millors guitarres. Presentem al nostre elenc de guitarristes per al mes de maig:

David Cerreduela

Fill del gran guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha acompanyat a Enrique Morente durant anys i ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya. El seu fill, Israel Cerreduela, segueix els passos del seu pare i del seu avi i als seus 22 anys ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat els principals teatres d’Espanya.

Israel Cerreduela

Fill de David, ha treballat amb prestigiosos artistes com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer en el flamenc barri de Cañoroto de Madrid, font d’artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

Malgrat la seva joventut ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat teatres com el Teatre Lope de Vega de Madrid, l’Colliseum o el Teatre Espanyol de Barcelona ia festivals tan importants com en la Biennal de Sevilla, on va actuar juntament amb Carmen Cortés, i fins i tot ha actuat en programes de televisió, com el més recent el sol, la sal, el so de Jesús Quintero.

Israel es caracteritza per la frescor i la delicadesa del seu toc flamenc, i s’uneix a l’experiència adquirida per l’herència amb la que la seva família li ha marcat; sens dubte és una de les joves promeses del toc flamenc i un dels tocaores amb més personalitat del moment.

Tuto

Jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more