show flamenc

El Ball Flamenc amb majúscules

De Març 1 fins Març 20

Entrades
Tornar als espectacles

Balladores

 

 

El Tete (1 a el 5 de Març)

Ricardo Fernández, conegut com El Tete, és un jove bailaor nascut a Badalona en el si d'una família gitana i que, malgrat la seva joventut, ja s'ha guanyat el seu lloc en el terreny de el ball flamenc. Germà de l'bailaor El Yiyo Fernández, demostra a través de la seva força i elegància una gran maduresa artística en cada actuació, el que ha valgut per obtenir grans crítiques d'aficionats i professionals de l'flamenc. Entre les seves referències més directes estan Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito o el seu germà El Yiyo.

 

 

Sara Barrero (1 a el 5 de Març)

Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera flamenca amb 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival Joves Valors de la ciutat de l'Hospitalet, alçant-se com el primer premi Carmen Amaya.

 

 

Alfonso Llosa (6 a el 20 de Març)

Comença la seva formació de la mà de Rafael de Còrdova, on realitza els seus estudis oficials obtenint la titulació de Dansa Espanyola i Flamenc pel Reial Conservatori Professional de Dansa de Madrid amb la qualificació d'excel·lent. Ha format part com a artista convidat o com a solista en les companyies dels més grans de el flamenc com Manuela Carrasco, El Güito, Manolete, Tomatito, Enrique Morente, Gerardo Núñez, La Susi, Enrique de Melchor, etc.

 

 

Karime Amaya (1 a el 20 de Març)

Karime Amaya, integrant de la família Amaya, és sobrinanieta de Carmen Amaya, La Capitana, la més famosa bailaora de tots els temps. La bailaora debutar amb nou d'anys i, des d'aquest moment, ha anat crecienco la seva trajectòria artística actuant en festivals i teatres d'arreu del món com Estats Units, Japó, Mèxic, França o els més importants festivals flamencs d'Espanya entre molts altres llocs. A més, el passat mes de novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar en li SAT Teatre de Barcelona el seu propi espectacle: La Font.

 

 

 

Vanesa Coloma (6 a el 20 de Març)

Vanesa Coloma és una bailaora de flamenc nascuda a Madrid que estudia Dansa Espanyola i Flamenc al Reial Conservatori d'aquesta mateixa ciutat. Després formar-se en tablaos emblemàtics d'aquesta ciutat col·labora en diversos espectacles amb artistes com Alfonso Llosa, Jesús Carmona, Manuel Liñán, Belén Maya o Rocío Molina entre d'altres. El 2008 obté el Premi Nacional "Perla de Cadis" per Alegries i el 2017 va ser semifinalista en el Concurs Internacional de l'Canti de les Mines. El 2015 estrena l'espectacle "FlamenKlórica", que després de ser estrenat a Madrid el 2015 va passar a formar part de diversos festivals com el Festival Internacional d'Alburquerque, Festival Tio de la Juliana o Festival Internacional de Jerez.

Artistes

GUITARRISTES

 

 

David Cerreduela (1 a el 20 de Març)

Fill d’el famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista de l’Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

El Tuto (1 a el 20 de Març)

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

Cantaores

 

 

La Tana (1 a el 20 de Març)

Cantaora sevillana que amb tretze anys comença la seva carrera. Ràpidament desenganxa la seva fama i recorre el món durant tres anys amb les companyies de dansa de Joaquín Cortés, Farruquito i Antonio Canales. Temps després, Paco de Lucía la va escoltar cantar en un bar sevillà i la va fitxar. La veu de la Tana va agafar encara més protagonisme i participa en diversos projectes discogràfics com ‘Cosetes Bones’ (2004) i el 2005 va sortir a la venda el seu primer disc en solitari ‘Tu vine a mi’, produït pel mateix Paco de Lucía. Des de llavors ha girat pels festivals i escenaris més importants d’Espanya i l’estranger.

 

 

 

Bocaíllo (1 a el 20 de Març)

Aquest cantaor català de barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà de l’Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

 

 

 

Luis de la Fefa (2 a el 20 de Març)

Luis Fernández és un cantaor flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de primerenca edat va començar a sentir el flamenc i amb 4 anys va començar a cantar tangos amb el seu oncle Juaneke. Amb 14 anys va començar a cantar de manera professional i a partir dels 18 a treballar en tablaos flamencs.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more