show flamenc

Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González

De 17 d'octubre fins 31 d'octubre

Entrades
Tornar als espectacles
Jesús Carmona * (del 17 al 31 d'octubre) Va començar els seus estudis als 7 anys a La Macarena i El Niño de Morón. Graduat en Dansa i Flamenc Espanyol per l'Institut de Teatre i Dansa Espanyola de Barcelona. El seu debut professional va ser al Teatre Zorrilla amb l'Orquestra del Teatre del Liceu de Barcelona a l'edat de 16 anys. Des d'aquest moment va començar la seva carrera professional a incorporar-se al Nou Ballet Espanyol. Va estrenar l'espectacle "El Silenci de la Lluna" el 2006, que va ser molt aclamat pel públic i per la crítica.   Va rebre diversos premis com a Millor Ballarí al Concurs Coreogràfic de Madrid el 2011 i el Premi Desplante al 52è Festival Internacional de Cant de les Mines de La Unió. Tercer premi de Coreografia al concurs Nou Barris-2001 i Menció de Valors al Dansa Nacional de Dansa Flamenca de l'Hospitalet-Barcelona 2002. El 2015 estrena el seu espectacle "IMPETU'S" i ho presenta en llocs com Miami, Los Angeles o Santiago de Xile. El 2018 comença l'any amb la seva nova producció "CAMINO". Karime Amaya A l'octubre torna la passió i l'art infinit de Karime Amaya, néta-néta de Carmen Amaya i una bailaora de reconegut prestigi internacional. La seva dansa exudes força i temperament i el seu art ja ha enlluernat els espectadors i crítics de tot el món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. Laura González Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística i, a l'edat de 17 anys, comença la seva carrera professional. Ella viatja per etapes per tot Espanya i punts internacionals com Japó (el 2004 balla en el famós flamenc tablao de Tòquio). El ballarí ha compartit escenari amb artistes com Farruquito, Belén Maya, Rafael Campallo, Marco Flores, Tomás de Perrate, Jesús Méndez ...
Artistes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha jugat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves joves més prometedors de la guitarra flamenca de Barcelona. Té un gran estil flamenc i ara és capaç d’acompanyar tots els estils de flamenc. Eugenio ja ha estat reconegut amb diversos premis, entre els quals destaquem el segon premi del concurs internacional d’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament del cante per bulerías.

Cantants

Mara Rey (16-23 d’octubre i 29 a 31 d’octubre)
Mara Rey és una cantaora nascuda a Madrid. Des de molt jove va començar a actuar a Mèxic en teatres com Bellas Artes o Coba Rubia amb el seu pare Tony Rey (guitarrista) i el seu germà Antonio Rey, reconegut guitarrista, concertista i solista. Durant anys ha treballat com a ballarina i cantaora amb Manuela Carrasco, Los Farruco, Poveda, El Pipa, Duquende, etc. També ha actuat en festivals importants com la Bienal de Flamenco o el Festival de Jerez.

Antonio Campos “Bocaillo”.
Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des que era un nen, el seu avi era el primer cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

Juan Manzano “Coco”.
Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

El Pechuguita
José Astárida, més conegut com “El Pechuguita”, és fill de “El Pechuga”, un prestigiós cantautor i compositor que ha col·laborat amb artistes com BB King, Kiko Veneno, Triana, Raimundo Amador o Barón Rojo. El Pechuguita ha treballat als principals teatres d’Espanya, així com a diferents llocs de tot el món.

La Fabi (del 24 al 28 d’octubre)
Fabiola Pérez Rodríguez va néixer el 25 de maig de 1982 a Arcos de la Frontera (Cádiz). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. La Fabi ha cantat per a grans figures de la dansa i desenvolupa la perfecció en els cants de compàs. A part d’haver actuat amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya.

Trobades al Pinnacle of Dance amb Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González

A la segona quinzena d'octubre, Tablao Flamenco Cordobes continuarà comptant amb artistes de talla internacional en la seva etapa com Jesús Carmona i Karime Amaya en la seva aposta per garantir el millor flamenc. El tablao històric de Barcelona de la Rambla continua amb la sèrie 'Trobades al Pinnacle of Dance', amb la presència de bailaores, cantaores i guitarristes que estan presents als salons i festivals més importants del planeta. Entre el 16 i el 31 d'octubre, Tablao Flamenco Cordobes acollirà Jesús Carmona (del 17 al 31 d'octubre), Karime Amaya, Laura González, David Cerreduela, Eugenio Santiago, Tuto, Coco, Bocaillo, Pechuguita, Mara Rey (17-23). d'octubre i del 29 al 31 d'octubre tot inclòs) i La Fabi (del 24 al 28 d'octubre) inclosos) en el seu escenari. Flamenc de Barcelona al mes d'octubre.

 

 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more