show flamenc

Cicle de Grans Intèrprets

De 15 d'abril fins 31 d'octubre

Entrades
Tornar als espectacles

El “Cicle de Grans Intèrprets" serà un festival permanent d'art, que concentrarà la saviesa artística, en una combinació d'estils i diversitat jeràrquica, amb l'Art i la Inspiració com a únic punt de referència. Aquesta és una de les fortaleses estètiques, democràtiques que són patrimoni del tablao flamenc. A elles hem tractat de ser fidels des de 1970.

 

Gaudim del flamenc en una de les seves fonts d'origen. Sí senyor. El Tablao Flamenco.

 

 

Gema Moneo

 

Pertany a la saga flamenca de Los Moneo. Formada per importants artistes com Eva la Yerbabuena, Rocío Molina, Farruquito, Rafaela Carrasco i Belén Maya, entre d'altres.

 

 

Manuel Liñán

 

Després d’anys de recerca cap a noves tendències, aquest ballador i coreògraf s’inclina per portar la dansa fins a un punt insòlit entre la genialitat i la simplicitat, situant-lo en l’avantguarda flamenca.

 

 

Manuel Fernández "El Carpeta"

 

Forma part de la reconeguda família de balladors Els Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans grans Farruquito i Farru, Carpeta és un dels balladors joves més importants i reconegut arreu del món.

 

Alba Heredia

 

Alba Heredia va néixer al barri gitano del Sacromonte, concretament a la cova "La Rocío". Alba pertany a una de les dinasties més emblemàtiques del món del flamenc: Els Maya, és per tant neboda de grans mestres com Manolete, Mario Maya i Juan Maya Marote.

 

 

Pol Vaquero

 

Pol Vaquero és un bailaor nascut a Còrdova i titulat pel Reial Conservatori d'aquesta ciutat andalusa. Ha estat la primera figura de la Companyia d'Antonio Canales i del Ballet Nacional d'Espanya.

 

 

Sara Barrero

 

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

 

 

Juan Tomás de la Molía

 

Amb sis anys es va iniciar al món del flamenc. Amb tan sols 7 anys és reclamat per la bailaora Carmen Cortes als "estius de la vila" a Madrid, portant-se una gran ovació pel públic. La seva actuació va ser publicada l'endemà al diari "El País" de Madrid.

 

 

Antonio Molina "El Choro"

 

Va aprendre les bases del flamenc del seu pare “El Choro” i va ampliar la seva formació amb Manolo Marín i Javier Cruz. Actualment, ha ballat pel món i ha produït els seus propis espectacles com "GELEM" o "Mi Baile".

 

Paula Comitre

 

Graduada pel Conservatori Professional de Dansa de Sevilla, ingressa en 2013 en el Ballet Flamenc d'Andalusia sota la direcció de Rafaela Carrasco. És Premi Artista Revelació XXIV del Festival de Jerez, i Premi Giraldillo Revelació XXI a la Biennal de Flamenc de Sevilla.

 

 

Davinia Jaén

 

Reconeguda cantaora de flamenc sevillana. Va formar part del Ballet Espanyol actuant per tot el món: Israel, Anglaterra, Turquia, Xina, Mèxic, Països de l'Est, Itàlia, Brasil, EUA, Rússia.

 

 

Carlos Velázquez

 

Ha recorregut el món sent part de les Companyies de Ballet més importants del país. A més, ha participat en les obres “Carmen” i “Il trovatore” sota els ordes de Franco Zefirelli, al costat de Belén López, i ha estat primer ballarí solista amb la seva pròpia companyia en el Teatre Muñoz Seca.

 

 

María Carrasco

 

Integrant de les companyies María Pagés, Rafaela Carrasco iMercedes de Córdoba. Primer Premi a la ‘Cantiña de Pinini’ d’Utrera (Sevilla) pel Concurs CreArte, i Segon premi XXI Concurs Andalús Joves flamencs de la Federació Provincial d’entitats flamenques de Sevilla.

 

 

David Romero

 

Natural de Barcelona, nascut en una família d'aficionats al flamenc, es va criar des dels 3 anys d'edat en les Penyes Flamenques de Barcelona. Actual guanyador del Premi Desplante 2022 del Festival Internacional de Cante de las Minas, alçant-se com el millor bailaor de flamenc.

 

 

Estefanía Narváez

 

La primera vegada que va trepitjar un escenari va ser als 6 anys a la Companyia de Ramon de los Reyes i Clara Ramona. S'ha format com a artistes com Farruquito, Juana Amaya, Alfonso Losa, José Maya, Pedro Córdoba i David Paniagua.

 

 

Yoel Vargas

 

Graduat pel Conservatori Professional de l’Institut del Teatre el 2021 (Barcelona) i recent Premi Honorífic ensenyaments Professionals de les Arts de Catalunya. Actual component a Cía Manuel Liñan i recentment estrena les seves pròpies peces com a creador a festivals de Barcelona i Madrid.

 

Mercedes de Córdoba

 

Considerada una de les bailaores més poderoses i autèntiques de la seva generació, Mercedes de Còrdova té una llarga i consolidada carrera, sempre destacant pel seu talent, la seva versatilitat i la seva capacitat de transmetre emocions.

 

 

Águeda Saavedra

 

És solista del Ballet Flamenc d'Andalusia i ha guanyat el premi a l'artista revelació en el passat Festival de Jerez, compaginant tot amb la seva contínua formació, la seva intervenció com a solista en tablaos i festivals, i amb el seu treball com a docent per tot el món, sent convidada per la Universitat d'Albuquerque per al curs 2018.

 

 

José Maya

 

Ballador gitano madrileny, pertany a una família d'artistes en la qual es troben la balladora Fernanda Romero i el pintor Antonio Maya. Comença la seva carrera com a ballador amb nou anys, compartint cartell a Madrid amb flamencs com Antonio Canales, Juan Ramírez, Joaquín Grilo i Enrique Morente. Actualment és docent en la seva pròpia escola de ball flamenc a París, a més de continuar presentant-se en escenaris i tablaos al voltant del món.

 

 

Rocío Reyes

 

Neix a Sevilla, on comença a ballar als 6 anys. Cursa estudis professionals a l’Escola de Dansa “Matilde Coral”, en l’especialitat de Flamenc. Recentment, ha estat primer premi a la ‘Cantiña de Pinini’ al Concurs coreogràfic de ball flamenc CreArte, celebrat a Utrera (Sevilla) el passat mes de desembre.

 

 

María Moreno

 

El ball de María Moreno (Cadis, 1986) és fruit de la pura evolució. Situa la seva avançada tècnica en una equilibrada posició, basant el seu missatge en l'amplitud de recursos que el seu univers creatiu li permet mostrar. Premi Artista Revelació en la Biennal Flamenc de Sevilla 2018.

 

 

Cristina Soler

 

Graduada en ensenyaments professionals de Dansa Espanyola pel conservatori “Reina Sofia” de Granada. Ha estat part del “Ballet Flamenc d'Andalusia” i treballat en múltiples projectes artístics, realitzant gires nacionals i internacionals.

 

 

Raquel Heredia "La Repompilla"

 

És filla de Rafaela "La Repompa" i del guitarrista Luis Heredia així com germana d'Amparo Heredia. Nascuda a Màlaga en el centre d'una família gitana en 1979, va començar a ballar a Nova York a l'edat de 15 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes de flamenc com Juan Andrés Maya, Manuel Liñán, Amador Rojas, "El Choro", Pepe Torres, entre d'altres.

 

 

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more