show flamenc

Cicle de Grans Intèrprets al Setembre 2023

De 01/09/2023 fins 30/09/2023

Entrades
Tornar als espectacles

Durant el mes de setembre, dins del nostre "CICLE DE GRANS INTÈRPRETS", presentem grans artistes com Manuel Liñán, Àgueda Saavedra, Carlos Velázquez, David Romero, Raquel Heredia "La Repompilla", Cristina Soler, Joan Tomás de la Molía, Paula Comitre, o Sara Barrero, entre molts altres.

 

Manuel Liñán

Després d’anys de recerca cap a noves tendències, aquest ballador i coreògraf s’inclina per portar la dansa fins a un punt insòlit entre la genialitat i la simplicitat, situant-lo en l’avantguarda flamenca.

 

 

Águeda Saavedra

És solista del Ballet Flamenc d’Andalusia i ha guanyat el premi a l’artista revelació en el passat Festival de Jerez, compaginant tot amb la seva contínua formació, la seva intervenció com a solista en tablaos i festivals, i amb el seu treball com a docent per tot el món, sent convidada per la Universitat d’Albuquerque per al curs 2018.

 

 

Carlos Velázquez

Ha recorregut el món sent part de les Companyies de Ballet més importants del país. A més, ha participat en les obres “Carmen” i “Il trovatore” sota els ordes de Franco Zefirelli, al costat de Belén López, i ha estat primer ballarí solista amb la seva pròpia companyia en el Teatre Muñoz Seca.

 

 

David Romero

Natural de Barcelona, nascut en una família d’aficionats al flamenc, es va criar des dels 3 anys d’edat en les Penyes Flamenques de Barcelona. Guanyador del Premi Desplante 2022 del Festival Internacional de Cante de las Minas, alçant-se com el millor bailaor de flamenc 2022.

 

Raquel Heredia "La Repompilla"

És filla de Rafaela “La Repompa” i del guitarrista Luis Heredia així com germana d’Amparo Heredia. Nascuda a Màlaga en el centre d’una família gitana en 1979, va començar a ballar a Nova York a l’edat de 15 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes de flamenc com Juan Andrés Maya, Manuel Liñán, Amador Rojas, “El Choro”, Pepe Torres, entre d’altres.

 

Cristina Soler

Graduada en ensenyaments professionals de Dansa Espanyola pel conservatori “Reina Sofia” de Granada. Ha estat part del “Ballet Flamenc d’Andalusia” i treballat en múltiples projectes artístics, realitzant gires nacionals i internacionals.

 

 

Juan Tomás de la Molía

Amb sis anys es va iniciar al món del flamenc. Amb tan sols 7 anys és reclamat per la bailaora Carmen Cortes als “estius de la vila” a Madrid, portant-se una gran ovació pel públic. La seva actuació va ser publicada l’endemà al diari “El País” de Madrid.

 

 

Paula Comitre

Graduada pel Conservatori Professional de Dansa de Sevilla, ingressa en 2013 en el Ballet Flamenc d’Andalusia sota la direcció de Rafaela Carrasco. És Premi Artista Revelació XXIV del Festival de Jerez, i Premi Giraldillo Revelació XXI a la Biennal de Flamenc de Sevilla.

 

 

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d’altres.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more