show flamenc

Cicle de grans intèrprets II al juliol i agost | Tauló Cordobes

De 01/07/2024 fins 31/08/2024

Entrades
Tornar als espectacles

El Flamenc... Al Tablao!

El Tablao Flamenco Cordobes és un dels locals de flamenc més importants i llegendaris d'Espanya, degut a la nostra brillant programació artística, que canvia cada 20 dies aproximadament. Pel nostre escenari han passat els artistes flamencs més importants d'Espanya i Catalunya i els joves talents que sorgeixen al panorama flamenc. Aquest cicle d'artistes creatius ha reunit alguns dels guanyadors joves dels premis de flamenc més importants d'Espanya i Catalunya durant l'any 2024, moltes vegades acompanyats d'altres artistes ja consagrats.

Durant el mes de juliol i agost presentem grans artistes com Manuel Liñán, Paula Comitre, Agueda Saavedra, Juan Tomàs de la Molia, Àngel Reyes, Carmen Moreno o Sara Barrero, entre molts altres.

 

Juliol

 

Manuel Liñán

Bailaor coreògraf i director. Premi Nacional de Dansa 2017; Premi Revelació al Festival de Jerez 2009; Premi Nacional de la Crítica Y2006, 2013 i 2014; Premi Max al Millor Intèrpret Masculí de Dansa 2013, entre molts altres guardons.

 

Mercedes de Còrdova

Bailaora consagrada pel seu talent i la seva trajectòria. Des de nena va recórrer els principals escenaris del món, convertint-se en una figura clau del flamenc. Després de guanyar el Premi Nacional, ha desenvolupat una reeixida carrera amb espectacles aclamats.

 

Paula Comitre

Premi Artista Revelació al XXVI Festival de Jerez i Premi Giraldillo Revelació a la XXI Biennal de Flamenc de Sevilla. Fa marxada del Ballet Flamenc d'Andalusia.

 

Àgueda Saavedra

Va començar a ballar als 8 anys a Màlaga, guanyant reconeixement i actuant amb companyies i festivals. Va rebre un premi per la seva feina com a solista i actualment imparteix classes de ball per tot el món.

 

Paula Salazar

Aquesta important bailaora flamenca es va formar des de ben petita a Màlaga i va arribar a Sevilla becada pel Centre Andalús de Dansa, on va aprendre de reconeguts mestres. El seu talent ha estat reconegut en concursos com el Talent Flamenc de Ball "Manolo Soler" el 2018, on va ser becada.

 

Ángel Reyes

Ha recorregut Espanya i el món amb el ball. A més, ha format part de diferents companyies de ball, entre les quals hi ha Álvaro Paños i Jesús Carmona.

 

Susana Casas

Susana va començar a ballar als 8 anys amb José Galván. Més tard va aprendre amb Matilde Coral i Manolo Marín.

David Romero

Aquest innovador artista s'identifica amb la Dansa Espanyola i el Flamenc, explorant les seves emocions a les seves obres. Envoltat de mestres, Romero ha desenvolupat una personalitat artística única que expressa en espectacles singulars.

Agost

 

Juan Tomás de la Molia

Bailaor de Cadis guardonat amb el premi del Certamen Andalús de Joves Talents i Premi Artista revelació a la 28 edició del festival de Jerez, també del concurs internacional de ball de la Fundació Cristina Heeren d'Art Flamenc o el concurs Flamenc Pur del Festival de Jerez.

 

Àgueda Saavedra

Va començar a ballar als 8 anys a Màlaga, guanyant reconeixement i actuant amb companyies i festivals. Va rebre un premi per la seva feina com a solista i actualment imparteix classes de ball per tot el món.

 

Paula Salazar

Aquesta important bailaora es va formar des de primerenca edat a Màlaga i va arribar a Sevilla becada pel Centre Andalús de Dansa, on va aprendre de mestres reconeguts. El seu talent ha estat reconegut en concursos com el Talent Flamenc de Ball "Manolo Soler" el 2018, on va obtenir una beca.

 

Ángel Reyes

Ha recorregut Espanya i el món amb la dansa. A més, ha format part de diferents companyies de dansa, entre les quals hi ha Álvaro Paños i Jesús Carmona.

 

Susana Casas

Susana va començar a ballar als 8 anys amb José Galván. Posteriorment, va aprendre amb Matilde Coral i Manolo Marín.

 

David Romero

Aquest artista innovador s'identifica amb la Dansa Espanyola i el Flamenc, explorant les seves emocions a les seves obres. Envoltat de mestres, Romero ha desenvolupat una personalitat artística única que plasma en espectacles singulars.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more