show flamenc

Cicle de Grans Intèrprets al Maig 2023

De 01/05/2023 fins 31/05/2023

Entrades
Tornar als espectacles

El Flamenc… Al Tablao!⁠

Durant el mes de maig, dins del nostre "CICLE DE GRANS INTÈRPRETS", presentem a grandíssims artistes com Pol Vaquero, María Moreno, Antonio Molina "El Choro", Àgueda Saavedra, Gema Moneo, Cristina Soler o Carlos Velázquez, entre molts altres.

 

Pol Vaquero

Pol Vaquero és un bailaor nascut a Còrdova i titulat pel Reial Conservatori d’aquesta ciutat andalusa. Ha estat la primera figura de la Companyia d’Antonio Canales i del Ballet Nacional d’Espanya.

 

Águeda Saavedra

És solista del Ballet Flamenc d’Andalusia i ha guanyat el premi a l’artista revelació en el passat Festival de Jerez, compaginant tot amb la seva contínua formació, la seva intervenció com a solista en tablaos i festivals, i amb el seu treball com a docent per tot el món, sent convidada per la Universitat d’Albuquerque per al curs 2018.

 

Carlos Velázquez

Ha recorregut el món sent part de les Companyies de Ballet més importants del país. A més, ha participat en les obres “Carmen” i “Il trovatore” sota les ordres de Franco Zefirelli, al costat de Belén López, i ha estat primer ballarí solista amb la seva pròpia companyia en el Teatre Muñoz Seca.

 

Cristina Soler

Graduada en ensenyaments professionals de Dansa Espanyola pel conservatori “Reina Sofia” de Granada. Ha estat part del “Ballet Flamenc d’Andalusia” i treballat en múltiples projectes artístics, realitzant gires nacionals i internacionals.

 

Antonio Molina "El Choro"

Va aprendre les bases del flamenc del seu pare “El Choro” i va ampliar la seva formació amb Manolo Marín i Javier Cruz. Actualment, ha ballat pel món i ha produït els seus propis espectacles com “GELEM” o “Mi Baile”.

 

Gema Moneo

Pertany a la saga flamenca de Los Moneo. Formada per importants artistes com Eva la Yerbabuena, Rocío Molina, Farruquito, Rafaela Carrasco i Belén Maya, entre d’altres. 

 

María Moreno

El ball de María Moreno (Cadis, 1986) és fruit de la pura evolució. Situa la seva avançada tècnica en una equilibrada posició, basant el seu missatge en l’amplitud de recursos que el seu univers creatiu li permet mostrar. Premi Artista Revelació en la Biennal Flamenc de Sevilla 2018.

 

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d’altres.

 

Davinia Jaén

Reconeguda cantaora de flamenc sevillana. Va formar part del Ballet Espanyol actuant per tot el món: Israel, Anglaterra, Turquia, Xina, Mèxic, Països de l’Est, Itàlia, Brasil, EUA, Rússia.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more