show flamenc

Cicle de grans intérprets II

De 15/03/2024 fins 31/10/2024

Entrades
Tornar als espectacles

El Tablao Flamenco Cordobes és un dels locals de flamenc més importants i llegendaris d'Espanya per la seva brillant programació artística, que canvia cada 20 dies aproximadament. Pel seu escenari passen els artistes de flamenc més importants d'Espanya i Catalunya i els joves talents que estan irrompent en el món del flamenc.

 

Aquest cicle, el Tablao Flamenco Cordobes ha reunit alguns dels joves guardonats durant l'any 2023 amb els premis de flamenc més rellevants d'Espanya i Catalunya, sovint acompanyats per altres artistes ja consagrats.

 

La frescor i l'experiència, l'audàcia de la joventut i la saviesa del coneixement faran de cada espectacle una experiència singular que estem desitjant que gaudeixin els nostres visitants.

 

Gaudiu de l'autèntic flamenc en un Tablao llegandari.Abril

Paula Salazar

Guanyadora del Certamen de Coreografia de Madrid 2023, aquesta talentosa balladora malaguenya també va ser finalista en el reconegut Festival de Cante de Las Minas 2023. Actualment, està treballant en la creació del seu primer espectacle en solitari, que serà presentat en el pròxim Festival de Jerez 2024, mentre continua actuant en diversos tablaos flamencs de Sevilla.

 

Vanesa Coloma

Vanesa Coloma, reconeguda balladora flamenca, es va llicenciar en Dansa Espanyola i Flamenc al Reial Conservatori de Dansa de Madrid. Ha treballat amb artistes destacats i el 2008 va obtenir el Premi Nacional de la "Perla de Cadis". Va ser semifinalista del Concurs Internacional del Cante De Las Minas el 2017. Ha estrenat dos espectacles, "FlamenKlorica" i "CASTIZA", aclamats tant per la crítica com pel públic. Vanesa és una artista sol·licitada als més prestigiosos tablaos flamencs del món.

 

Cristina Soler

Cristina Soler Valero, una balladora professional, va iniciar la seva carrera en el flamenc als 3 anys. Després de formar-se a Granada, Sevilla i Madrid, es va unir a reconegudes companyies de ball flamenc, realitzant gires nacionals i internacionals. Ha col·laborat amb grans figures del flamenc com Eva la Yerbabuena i Manuel Liñán. Com a solista, el seu talent brilla en prestigiosos tablaos nacionals. Als 30 anys, és un reflex de la rica tradició i innovació del ball flamenc.

 

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

 

Manuel Fernández ‘El Carpeta’

Forma part de la reconeguda família de balladors "Los Farruco", nét del gran "Farruco". És un dels balladors joves més importants i reconeguts del món.

 

José Maya

José Rafael Maya Serrano, conegut com a José Maya, és un ballarí de flamenc nascut a Madrid el 1983 en una família gitana d'artistes. Des dels nou anys ha destacat pel seu talent excepcional, participant en festivals i espectacles a nivell nacional i internacional. Ha rebut premis com el Copa Pavón al Festival de Salzburg el 1998 i Millor Ballarí al Certamen de Coreografia del Teatre Albéniz de Madrid el 2000. Col·laborador d'artistes reconeguts, ha captivat al públic amb la seva passió i habilitat en l'art flamenc.

 

Carlos Velázquez

Carlos Velázquez va iniciar la seva carrera en dansa als 5 anys, debutant als 8 al teatre Alcázar de Madrid. Es va formar al Reial Conservatori de Madrid i l'Escola de Dansa Amor de Déu. Ha treballat com a ballaor solista en reconegudes companyies i ha actuat a diversos països i teatres d'Espanya. Ha participat en diferents tablaos de Madrid i actualment dirigeix el tablao flamenc Cantares a més de treballar en altres tablaos.

 

Rosario Toledo

Rosario Toledo, balladora i coreògrafa, és reconeguda per la seva creativitat en la dansa flamenca. Amb formació del Conservatori Superior de Dansa de Sevilla, ha treballat amb figures notables com Javier Latorre i Antonio Canales. Les seves produccions, com "L'aire de Cádiz", han tingut èxit crític i públic. El 2016, va destacar al festival de Jerez amb "Flamenc a Pelo". Ha rebut diversos premis, inclòs el Premi Giraldillo al Millor Espectacle el 2012.

 

 


Marzo

 

Carpeta

És el més jove de la llegendaria saga dels Farruco, família gitana que des del avi, el gran Farruco, ha produït portentosos balladors. Carpeta és el digníssim hereu d'aquest valuós llegat que en el flamenc es transmet en el si de la família. Amb la frescor de la seva joventut, conserva el ball flamenc més tradicional i autèntic. Actualment és un dels balladors joves més reconeguts del panorama flamenc.

 

Agueda Saavedra

Va començar la seva carrera en la dansa a una edat primerenca, estudiant Dansa Espanyola i Flamenc al Conservatori Professional de Màlaga als 8 anys. Amb el temps, va obtenir reconeixements i va actuar en taules i festivals destacats. Va formar part de companyies com la de Daniel Doña i Manuel Liñán, participant en diversos espectacles de renom. A més, es va desenvolupar com a solista al Ballet Flamenc d'Andalusia, on va rebre el premi artista revelació per la seva destacada actuació al festival de Jerez. La seva passió per la dansa l' ha portat a compartir el seu art com a docent en diverses parts del món. 

 

Juan Tomás de la Molià

Va començar a ballar als sis anys a Jerez de la Frontera, aprenent buleries. Als set anys, va actuar a Madrid amb Carmen Cortés. Després, va estudiar a l'Acadèmia Sevillana José Galván. Ha participat a TV, ha pres classes amb mestres i ha guanyat premis en concursos de ball. Continua perfeccionant el seu art a la Fundació Cristina Heeren.

 

Lorena Oliva

Bailaora catalana guanyadora del 1r Premi en el II Certamen Internacional de Dansa de la ciutat de Barcelona. Ha compartit escenari amb grans artistes com "Farruquito" en la producció "Vivir Flamenco" de Tablao Flamenco Cordobes.

 

Sara Barrero

 

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more