Durant els mesos d’octubre i novembre Tablao Flamenco Cordobes continuarà presentant els artistes més importants del flamenc actual amb Alfonso Losa (de l’1 al 21 d’octubre, excepte els dies 3, 4, 5 i 6), Karime Amaya (excepte els dies 4, 9 i 25 d'octubre), Saray "La Pitita" (del 7 al 21 d'octubre) i Paloma Fantova (22 d'octubre al 10 de novembre) o Juan Tomás de La Molía (22 d'octubre al 10 de novembre) entre d'altres. "Continuant el pinacle de la dansa flamenca" es presentarà a l'històric tablao de Las Ramblas de Flamenco de Barcelona i comptarà també amb la presència de la cantant Davinia Jaén, els cantants "El Coco", Antonio Fernández, Luis El Granaíno i Bocaíllo, així com els guitarristes David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago. Flamenc a Barcelona els mesos d’octubre i novembre.
Balladors
Alfonso Losa (01-21 octubre excepte els dies 3, 4, 5 i 6)
Comença la seva formació de la mà de Rafael de Còrdova, on realitza els seus estudis oficials obtenint la titulació de Dansa Espanyola i Flamenc pel Reial Conservatori Professional de Dansa de Madrid amb la qualificació d’excel·lent. Ràpidament s’especialitza en el ball flamenc amb els mestres Manolete, Maria Magdalena, Antonio Reyes, Juan Ramírez, Antonio Canales, La Xina, i Javier Latorre. Ha format part com a artista convidat o com a solista en les companyies dels més grans del flamenc com Manuela Carrasco, El Güito, Manolete, Tomatito, Enrique Morente, Gerardo Núñez, La Susi, Enrique de Melchor, etc.
Juan Tomás de la molia (22 d’octubre al 10 de novembre)
El ballador Juan Tomás de la molia va néixer l'any 2000 a Cadis. Amb sis anys comença a rebre classes i un any més tard actua als Jardins de Sabatini de Madrid, obtenint una gran ovació del públic. L'any 2014 guanya una beca de flamenc per rebre classes a la Fundació Cristina Heeren i el 2019 guanya el primer premi del Concurs Andalús de Joves Flamencs de la Federació de Penyes de Sevilla
Paloma Fantova (22 d’octubre al 10 de novembre, excepte el 25 d’octubre)
Paloma Fantova és una bailaora de flamenc nascuda a Cadis i que va començar a ballar a una edat molt primerenca. Amb quatre anys comença a sentir el flamenc i amb vuit anys guanya el concurs de talents de TVE “Premis Veig Veig”. Paloma Fantova va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per teatres de tota la geografia internacional com Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar en l’espectacle “Calé” de Joaquín Corts i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona amb la presentació del seu espectacle “Sensibilitats”. La bailaora també ha participat en treballs de Tomatito i en l’espectacle en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produït per Tablao Flamenco Cordoobes, al costat de Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019 Paloma Fantova va presentar al Festival de Jerez el seu nou espectacle: CUNA.
Karime Amaya (1 al 3, 5 al 8, 9 al 24, 26 al 31 d'octubre)
Karime Amaya, integrant de la família Amaya, és sobrinanieta de Carmen Amaya, La Capitana, la més famosa bailaora de tots els temps. La bailaora debutar amb nou d’anys i, des d’aquest moment, ha anat crecienco la seva trajectòria artística actuant en festivals i teatres d’arreu del món com Estats Units, Japó, Mèxic, França o els més importants festivals flamencs d’Espanya entre molts altres llocs. A més, el passat mes de novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar en li SAT Teatre de Barcelona el seu propi espectacle: La Font.
Águeda Saavedra (1 al 3, 5 al 6 d'octubre)
La bailaora Águeda Saavedra va néixer a Màlaga i inicia els seus estudis als 7 anys al conservatori d’aquesta ciutat. Als 15 anys ingressa al Conservatori de Dansa de Madrid i creix amb mestres “Betty”, Cristina Visús, Currillo o Rocío Espasa entre d’altres. Àgueda Saavedra va ser guanyadora del primer premi al Certamen de Dansa de la Ciutat de Riba-roja del Turio en 2009 i 2010 i aconsegueix una beca de la companyia de dansa d’Antonio Najarro. La bailaora ha recorregut amb el seu ball flamenc països de tota la geografia internacional com els Estats Units, Anglaterra o Itàlia. A més, ha treballat amb grans artistes com Jesús Carmona, amb el qual ha visitat escenaris de la Xina i Dubai entre d’altres amb l’espectacle impetus. L’artista també ha participat en la sèrie ‘Crema Madrid’, que recorre la vida d’Ava Gardner.
Saray "La Pitita" (7 al 21 d'octubre)
Saray Fernández, coneguda com Saray La Pitita, va néixer a Granada el 1988. Pertanyent a una saga d'artistes flamencs, és filla del guitarrista José Fernández. Comença a ballar amb 16 anys comença a formar-se amb grans artistes de flamenc i amb 18 anys a ballar en els tablaos de flamenc. Poc temps després es trasllada a ballar a Madrid, on Joaquín Corts la coneix i decideix contractar-la per a la seva companyia com una de les primeres balladores de la seva companyia, amb la qual ha recorregut nombrosos punts de tota la geografia internacional. A més, Saray La Pitita ha treballat amb grans artistes com Farru, Josemi Carmona, Jorge Pardo o Rubén Dantas.
Sara Barrero (1 de novembre al 10 novembre)
Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera amb 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival Joves Valors de la ciutat de l'Hospitalet, alçant-se com el primer premi Carmen Amaya.
Águeda Saavedra
Dancer
Alfonso Losa
Dancer
Antonio Campos “Bocaillo”
Singer
David Cerreduela
Guitarrist
Eugenio Santiago
Guitarrist
Karime Amaya
Dancer
Luis El Granaíno
Singer
Paloma Fantova
Dancer
Saray “La Pitita”
Dancer
Zambullo
Singer
Juan Manzano El Coco
Singer
Davinia Jaén
Singer
Guitarristes
David Cerreduela
Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.
Tuto
Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.
Eugenio Santiago
Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Eugenio Santiago ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi del Certamen Internacional de l’Hospitalet i també el Primer Premi al Millor Acompanyament al Cant per Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illora, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.
Cantaores
La Fabi (1 al 3, 5 al 6)
Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures de la dansa i es desenvolupa a la perfecció en els cantes de compás. A més de tocar amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món. El 2018 La Fabi llança el seu àlbum “Fruto y Flores”.
Davinia Jaén (7 al 24, 26 al 31)
a començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar d’oncle Parrilla. Més tard es va mudar a Sevilla on va tenir l’honor d’aprendre i seguir creixent com a artista de la mà de José de la Tomasa, Paco Taranto, Jeromo Segura, Laura Vital, José Galván, Carmen Ledesma i molts més.
Antonio Fernández (22 al 24, 26 al 31)
Juan Manzano "El Coco"
Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.
Antonio Campos "Bocaillo"
Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà del Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.
Luis El Granaino
Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.
José Manuel Doya Zambullo
El barceloní José Manuel Doya, “Zambullo”, torna a Tablao Flamenco Cordobes. D’arrels Jerez i de cant pur, gitano i de cor. El cantaor ha recorregut les sales i teatres més importants d’Espanya i ha actuat al costat d’artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canals, Farru, Pastora Galván o Rubén Olmos entre d’altres.