show flamenc

Jove Talent Flamenc

De 1 d'agost fins 15 d'agost

Entrades
Tornar als espectacles

El mes d’agost comença a Barcelona amb l’inici d’un espectacle de prestigi internacional. Entre l'1 i el 15 d'agost, Tablao Flamenco Cordobes reuneix el millor flamenc de Barcelona amb els ballarins El Carpeta i El Tete. Els artistes convidats seran la ballarina Sara Barrero i la cantant Davinia Jaén. El cantant comptarà també amb Manuel de la Nina, El Coco i Luis de la Fefa, mentre que a la guitarra el muntatge comptarà amb David Cerreduela, Israel Cerreduela i El Tuto. El millor flamenc de Barcelona a l'agost.

 

Ballarins

 

 

Carpeta

Manuel Fernández, El Carpeta, forma part de la famosa família de ballarins Los Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans majors Farruquito i Farru, Carpeta és un dels joves ballarins més importants i reconeguts del món. En la seva trajectòria artística, El Carpeta ha participat en espectacles i festivals a Espanya i en importants ciutats del món com Mèxic DF, Bogotà, Sant Francisco, Washington i Rio de Janeiro, entre d'altres.

 

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l'edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que en el Festival Joves Valors de la ciutat de L'Hospitalet, sorgint com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut el 2000 al si d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La fortalesa i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els últims anys "El Tete" ja ha actuat com a resident en salons i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Artistes

Guitarristes

 

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes de flamenc més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Més tard es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona al si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha tocat a destacats personatges com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras i Enrique Morente, entre d’altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid, així com a altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

 

 

Cantants

 

 

 

Davinia Jaén

Davinia Jaén és una cantaora nascuda en una família de seguidors de flamenc. La cantaora va començar la seva carrera amb 14 anys a Jerez en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat. Al llarg dels anys ha crescut professionalment en nombrosos festivals i taulells com Tablao Flamenco Cordobes, El Flamenc de Tokio, Los Gallos de Sevilla o Las Tablas a Madrid. També va formar part del ballet espanyol actuant en països com EUA, Rússia, Israel, Mèxic, Xina, Turquia i Brasil, entre d’altres. El 2014 forma part del projecte “Eterno Camarón”.

 

 

 

El Coco

Juan Manzano “El Coco” Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamencs de Barcelona. Autèntic i amb flamenc al seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rica en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Manuel de la Nina

Va debutar el 2001 als 8 anys a la Bienal de Sevilla al Teatro López de Vega. Al començament de la seva carrera com a solista va actuar a diferents escenaris de Jerez, com Peña Pepe Alconchel, Penya de la Bulería, Peña Tío José de Paula o Peña el Pescaero. El 2017 va llançar un àlbum anomenat Pasaje junt amb col·legues com Rafael del Zambo, Enrique Remache i Fernando del Morao, amb la participació especial de Diego del Morao i Manuel Parrilla. També va actuar en grans teatres com el Teatro Villamarta de Jerez, el Gran Teatre de Màlaga i el Teatre Fibes de Sevilla.

 

 

 

 

Luis Fernández

Luis Fernández és un cantant de flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de molt jove va començar a sentir-se flamenc i als quatre anys va començar a cantar amb el seu oncle Juaneke. Als 14 anys va començar a cantar professionalment ia partir dels 18 anys treballar en tablaos flamencs.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more