show flamenc

Trobades en el Cim del Ball amb Karime Amaya, Yiyo i Sara Barrero

De 2 de junio fins 14 de junio

Entrades
Tornar als espectacles
Karime Amaya Al juny seguim comptant amb la passió i l'art infinit de Karime Amaya, neboda néta de Carmen Amaya i bailaora de prestigi internacional consolidat. La seva dansa desborda força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítics de tot el món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. el Yiyo Ell és una de les joves promeses del ball flamenc. Nascut a Badalona, ​​Catalunya, i fill de pares gitanos de Jaén, Miguel Fernández "El Yiyo" complementa la seva passió pel flamenc amb una formació en dansa clàssica i contemporània. Això, juntament amb la seva explosivitat atlètica, li permet donar curs a tot l'art i el temperament en una tècnica de ball sòlida, el que resulta en un autèntic espectacle de qualitat indiscutible. Sara Barrero Sara ens enlluernarà amb el seu art de ball flamenc. Sara Barrero, ballarina de flamenc regular en el nostre elenc en Tablao Flamenco Cordobes, té una extensa i valuosa trajectòria com a balladora de flamenc.
Artistes

guitarristes:

David Cerreduela
Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto
Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Israel Cerreduela
Ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

cantants:

Antonio Campos “Bocaillo”
Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, va créixer sent un nen en un ambient flamenc. Es va formar com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, El Jonc, Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc Flores, Olga Pericet o La Moneta. Amb l’ajuda de grans cantants per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Ros de Pruna o el Coco, va acabar de polir el seu talent.

Luis “El Granaíno”
Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres.
Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata.
Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

Juan Manzano “Coco”
Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. A més posseeix una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una desbordant naturalitat. Joan és tota una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

Maria del Mar Fernández
La cantant gaditana Maria del Mar Fernández ja tenia una àmplia experiència a Espanya ia l’estranger abans de conquerir a l’audiència de l’Índia en l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Senyoreta”, tema principal de la reeixida filmació de Bollywood a Espanya ” fer vides una vegada “(Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar).
Actualment, Maria del Mar Fernández va llançar el 2013 el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” i, entre moltes altres actuacions, destaca la de Canal Festa Ràdio, pertanyent a Ràdio Televisió Andalusia (LRTV).

Encuentros en el Pináculo de la Danza en junio

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more