show flamenc

Farruco i Amaya en la nostra Cimera del Ball

De 15 de junio fins 30 de junio

Entrades
Tornar als espectacles
Balladors Farru (del 17 al 28 de juny) La família Farruco és la saga de balladors flamencs i gitanos més importants que hi ha i el Farru, un dels tres germans que segueixen en actiu, estarà amb nosaltres en Tablao Flamenco Cordobes del 20 al 30 d'octubre. Antonio Fernández Montoya, més conegut com "El Farru", ha dirigit i representat el seu propi espectacle com a solista pels tablaos i escenaris més prestigis del món, entre ells el City Center de Nova York. També ha actuat al costat d'estrelles de la música com Beyoncé, Björk, Marc Anthony i Paulina Rubio i va compartir gira mundial amb el tristament mort Mestre Paco de Lucía. Karime Amaya Al juny seguim comptant amb la passió i l'art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus. Carpeta Manuel Fernández, El Carpeta, forma part de la reconeguda família de balladors Els Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans grans Farruquito i Farru, Carpeta és un dels balladors joves més importants i reconegut arreu del món. En la seva trajectòria artística el Carpeta ha participat en espectacles i festivals de tot Espanya i en importants ciutats de tot el planeta com Mèxic D.F., Bogotà, Sant Francesc, Washington o Rio de Janeiro entre d'altres.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a grans com Montse Cortés o Farruquito i la seva trajectòria sembla imparable.

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el segon premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.

Singers

Antonio Campos “Bocaillo”
Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà del Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

Luis “El Granaíno”

Nascut del si d’una família d’artistes granadins, posseeix un cant pur i gitano. És especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango. Va començar a realitzar actuacions per tot Barcelona i la seva primera gira va ser Azerbaidjan juntament amb Tuto, Iván Alcalá i Joaquín el Follet, entre d’altres.
Ha actuat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Saray García, Rafael Amarargo, l’Aldarull i Farruquito. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament del disc Kantata.

Juan Manzano “Coco”

Aquest mes també ens acompanya Juan Manzano, El Coco, que amb la seva naturalitat i el seu cant temperamental ens mostrarà els resultats d’aquesta passió de la seva infància, el flamenc.
Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona que mai per de sorprendre’ns.

José Manuel Doya “El Zambullo”

Torna l’històric tablao de la Rambla “L’Zambullo” que és un jove cantaor criat al barri barceloní de Verdum. D’arrels Jerez i de cant pur, gitano i de cor. Amb tot el ressò de Jerez i un excel·lent cantarella. Poc després de complir els 20 Zambullo va emprendre un viatge a Madrid amb la companyia de Joaquín Cortés. Durant aquest temps va actuar pràcticament tots els tablaos de la capital, incloent els més importants com a Casa Patas, Carboneras o el Corral de la Moreria. Després d’alguns comença a treballar en el Ballet Andalús, on coneix a Antonio Canales, Pastora Galván i Rubén Olmos. Al costat d’ells treballa durant un any actuant en ciutats com Madrid i l’Alhambra de Granada.

Fabiola

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer el 25 de maig de l’1982 va començar a cantar des de petita en Festivals, penyes, en diferents tablaos. Ha treballat en la companyia de Cristina Hoyos, Antonio Canales, a la Companyia de Farruquito, etc.canita ‘, Luis’ El Zambo ‘o Tia Maria Bala, entre d’altres

Farruco i Amaya en la nostra Cimera del Ball

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more