show flamenc

Saga de flamenc

De 16 d'agost fins 31 d'agost

Entrades
Tornar als espectacles

Durant la segona quinzena d'agost, Tablao Flamenco Cordobes programarà l'espectacle 'Saga del Flamenco' amb artistes de prestigi internacional i liderat per Antonio Fernández Montoya, 'El Farru'. Del 16 al 31 d'agost la ballarina estarà acompanyada pels ballarins Karime Amaya i Raquel Heredia La Repompilla, la cantant Davinia Jaén, els guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela i José Luis Medina i els cantants Ezequiel Montoya, Juan Manzano El Coco. i Luis de La Fefa. El millor flamenc de Barcelona a l'agost es reuneix a Tablao Flamenco Cordobes.

 

 

DANCERS

 

 

Antonio Fernández Montoya 'El Farru' (excepte el dia 23)

Antonio Fernández Montoya, més conegut com 'El Farru', forma part d'una de les famílies flamenques més importants i reconegudes. Farru va debutar a l'escena internacional quan tenia només 2 anys a Berlín i el 1998 (amb 10 anys) va formar la seva pròpia companyia, 'Los gnomos del flamenco', amb la qual va participar en festivals de tot el món, com a Colònia i Kíev. El 2001 va participar a l'espectacle del seu germà 'Farruquito y Familia' a Nova York. Aquest mateix any va viatjar per Mèxic com a solista amb Antonio Canales. Al febrer del 2006 va estrenar el seu propi espectacle, titulat Farruco, que va presentar als millors teatres del món, inclòs el City Center de Nova York. A part de la seva faceta de ballarí, ha col·laborat com a autor en diversos àlbums i en diferents espectacles de Tomatito, El Barrio, etc., així com a la mostra de Farruquito, 'Puro', on part de la música i la lletra són seva. Durant un temps va compartir una gira mundial amb Paco de Lucía. El 2017 presenta amb els seus germans Juan Fernández Montoya 'Farruquito' i Manuel Fernández Montoya 'El Carpeta' el programa TR3S.

 

 

 

Karime Amaya

El ballarí Karime Amaya acompanyarà Farru en el ball. Membre d’una altra gran família de flamencs, Karime Amaya és la neboda de Carmen Amaya, La Capitana, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia nou anys i, des dels seus inicis, no ha parat de tocar en tota la geografia internacional, com els millors festivals, tables i teatres d'Espanya i països com França, Estats Units, Mèxic i Japó, entre d'altres. . D'altra banda, el ballarí Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

 

 

 

Raquel Heredia La Repompilla

Raquel Heredia Reyes, coneguda artísticament com La Repompilla, és la filla de Rafaela La Repompa i el guitarrista Luis Heredia i la germana d'Amparo Heredia. Nascuda a Màlaga, al centre d'una família gitana el 1979, va començar a ballar a Nova York als 15 anys, formant part de la companyia de Juan Andrés Maya. Com la seva germana, es va traslladar a Màlaga el 2002 i va començar a treballar a Mesón La Repompa. Amb el pas del temps ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Juan Andrés Maya, Manuel Liñán, Amador Rojas, El Choro, Pepe Torres, etc. La Repompilla de Tablao Cordobes. Flamenc de Barcelona.

 

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l'edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que en el Festival Joves Valors de la ciutat de L'Hospitalet, sorgint com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut el 2000 al si d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La fortalesa i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els últims anys "El Tete" ja ha actuat com a resident en salons i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Artistes

GUITARRISTA

 

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes de flamenc més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Posteriorment es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras i Enrique Morente, entre d’altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid, així com a altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

 

 

José Luis Medina

José Luis Medina és un guitarrista nascut a Còrdova que comença a tocar per a l’acadèmia de dansa d’Eva Rojano. Pren lliçons de grans mestres de guitarra com Niño de Pura, Eduardo Rebollar, José Luis Postigo, Miguel Ángel Cortés i Pedro Sierra. Ha actuat a festivals i esdeveniments flamencs com la Nit Blanca del Flamenc de Còrdova i també ha estrenat el seu propi espectacle al Festival Flamenco de Chateauneuf (França).

 

 

 

SINGERS

 

 

 

Davinia Jaén

Davinia Jaén és una cantant nascuda en una família de seguidors de flamenc. La cantant va començar la seva carrera amb 14 anys a Jerez en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat. Al llarg dels anys ha crescut professionalment en nombrosos festivals i taulells com Tablao Flamenco Cordobes, El Flamenc de Tokio, Los Gallos de Sevilla o Las Tablas a Madrid. També va formar part del ballet espanyol actuant en països com EUA, Rússia, Israel, Mèxic, Xina, Turquia i Brasil, entre d’altres. El 2014 forma part del projecte “Eterno Camarón”.

 

 

 

Ezequiel Montoya

Ezequiel Montoya és una cantant nascuda a Sevilla que ha crescut envoltada de flamenc des de petit. És el nét del cantaor Martín Revuelo i el nebot i nét del bailaor Farruco. Als vuit anys, arriba per primera vegada a un escenari, estrenant-se a Lope de Vega a Sevilla durant l’espectacle “Gitanas”, encapçalat per La Farruca. A partir d’aquest moment va començar la seva carrera amb espectacles com “Escuela de Arte” amb el bailaor Manuel Fernández Montoya, El Carpeta. Ezequiel Montoya ha compartit escenari amb grans figures de flamenc com Manuela Carrasco, El Carpeta, La Farruca i Raimundo Amador entre d’altres.

 

 

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamencs de Barcelona. És un autèntic cantant amb flamenc al seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rica en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan Manzano El Coco és una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Luis Fernández

Luis Fernández és un cantaor nascut a Barcelona el 1990. Des de molt jove va començar a sentir-se flamenc i als quatre anys va començar a cantar amb el seu oncle Juaneke. Als 14 anys va començar a cantar professionalment ia l’edat de 18 anys a treballar en tablaos flamencs.

Flamenco Saga

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more