show flamenc

Rafael i Adela Campallo a “… i Sevilla”

De 10 de juny fins 30 de juny

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

Rafael Campallo

Rafael Campallo és un ballarí de flamenc nascut a Sevilla. Als 11 anys va començar els seus estudis de flamenc amb José Galván, una formació que posteriorment va ampliar amb Manolo Marín. Als 16 anys, Rafael Campallo ja actuava en solitari com a artista convidat a Espanya i al Japó. El 1992 es va incorporar al famós espectacle "Azabache" de l'Exposició Universal de Sevilla i va ser seleccionat per María Pagés per "Tango", un espectacle que es va estrenar a la Biennal de Sevilla. El 1999 el nou director José Antonio el va incorporar com a coreògraf i primer ballarí de "Golpes de la Vida". Aquest mateix any guanya el Premi Desplante al Festival de Cante de Las Minas i comença a col·laborar amb Vicente Amigo. Posteriorment va començar a participar en obres com "Flamenco se escribe con jota" de Miguel Ángel Berna i va estrenar la seva producció "Puente de Triana" al Festival de Jerez el 2010. A la Biennal de Sevilla el 2012 va ser un dels artistes convidats a participeu a la gala de cloenda.

 

 

Adela Campallo

Adela Campallo és una ballarina de flamenc nascuda a Sevilla en el marc d'una família amb una gran tradició flamenca. Els seus inicis com a bailaora van començar amb la formació de professors com José Galván i Manolo Marín. També va perfeccionar la seva dansa amb artistes com Eva La Yerbabuena, Manolete, Antonio Canales i el seu propi germà, Rafael Campallo. El 2003 va actuar al Teatro Central de Sevilla durant el Festival de Tardor a Jerez de la Frontera i va fer gires amb "El fill Cubano" i "El Flamenco" i va col·laborar amb la companyia de Farruquito durant l'espectacle "Alma Vella". Un any després, ell i el seu germà, Rafael Campallo, van estrenar l'espectacle "Campallerías". Adela Campallo és una artista que ha participat en nombrosos festivals i teatres d'arreu del món, com ara el Festival Albuquerque als Estats Units, el Festival de Bogotà a Colòmbia, el Festival de Jerez, el Festival de Dansa Flamenca d'Andalusia, la Biennal de París o la Biennal de Sevilla entre molts altres. El 2014 estrena "Una Moneda de Dos Cares", un nou espectacle d'Antonio Canales i el 2015 estrena "Adelada", la seva nova proposta, a la ciutat de Mèxic.

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l'edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que al Festival Joves Valors de la ciutat de Hospitalet, que es va elevar com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut el 2000 en el si d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La força i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández és portar-lo fins a dalt. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els darrers anys "El Tete" ja ha actuat com a resident a les sales i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

 

Artistes

Guitarristes

 

Mariano Campallo

Mariano Campallo va estudiar guitarra amb Antonio Navas, Miguel Pérez i Jaime Burgos. Va començar a treballar professionalment en companyia de Manolo Marín composant música per a l’espectacle flamenc “A Contratiempo”, juntament amb el guitarrista José Luis Rodríguez i en companyia de Manuel Carrasco amb l’espectacle La Diosa. Ha estat compositor i director dels espectacles del Ballet Andalús, Ballet de María Rosa, Companyia de María del Mar Serrano, Companyia de Távora, Companyia de Cristina Hoyos, Companyia de Juana Amaya o l’espectacle Campallería amb Rafael Campallo, Adela Campallo, Juan Campallo, Pili Campallo, etc. Mariano Campaño ha acompanyat José Galván, Rafael Campallo, Adela Campallo, Juana Maya, Manuela Carrasco, Cristina Hoyos, Manolete, El Duende, Juan José Amador o Luis Moneo entre d’altres. També ha estat guitarrista de dansa en cursos de Rafael Campallo, Inma Luna, Alejandro Granados, José Galván, Manuel Betanzos o Manolo Marín.

 

 

David Vargas

David Vargas és un guitarrista flamenc nascut a Sevilla que va començar a tocar als 13 anys amb el professor Enrique González. Després va perfeccionar la seva tècnica amb José Manuel Roldan, Manolo Franco i Rafael Riqueni. Actualment és professor de guitarra flamenca al Conservatori Professional Cristóbal de Morales de Sevilla, combinant-lo amb actuacions amb diferents artistes actuals. El 2014 estrena “Les dues cares de la moneda”, un nou espectacle d’Antonio Canales a Mallorca. També acompanya Adela Campallo a “Adelaida”, estrenada a Mèxic DF i “Sangre” a la Biennal de Sevilla.

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes de flamenc més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Posteriorment es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

Cantants

 

 

 

 

Maria del Mar Fernandez

La cantant de Cadis, Maria del Mar Fernandez, ja tenia una àmplia experiència a Espanya i a l’estranger abans de conquistar el públic indi a l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Señorita”, el tema principal de l’èxit de la pel·lícula de Bollywood a Espanya “fer vies una vez” Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar). Actualment, María del Mar Fernández va llançar el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” el 2013 i, entre moltes altres actuacions, destaca el de Canal Fiesta Radio, pertanyent a Radio Televisión Andalusia (LRTV).

 

  

Antonio Campos “Bocaillo”.

Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat de flamenc des que el seu avi era el cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

 

 

 

José Manuel Doya Zambullo

José Manuel Doya, de Barcelona, ​​”Zambullo”, torna al Tablao Flamenco Cordobes. Amb les arrels de Jerez i la veu pura, gitana i de cor. El cantaor ha recorregut els més importants salons i teatres d’Espanya i ha actuat al costat d’artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canales, Farru, Pastora Galván i Rubén Olmos, entre d’altres.

 

 

Antonio Campos Muñoz

Aquest cantaor, apassionat del flamenc des que va néixer, va començar a treballar al Tablao la Reina Mora de Granada el 1998 gràcies a Angustias la Mona, ballarina de Granaína. Des de llavors ha estat company i amic d’algunes de les figures més destacades d’aquest art com Mario Maya, Enrique Morente, Manuela Carrasco, Pepe Habichuela, José de la Tomasa … El 2009 va presentar el seu primer disc en solitari “Corral del Carbón” i El 2015 va publicar Escribiendo en el Alfar, un llibre on es va fusionar la seva poesia amb la seva música. Més recentment, va publicar el llibre de contes “Des de la Alhambra, jo te los cuento”, que es va presentar a Tablao Flamenco Cordobés.

 

Londro

"...and Seville"

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more