show flamenc

Top pur del Flamenc

De 1 Setembre fins 30 Setembre

Entrades
Tornar als espectacles

Setembre es presenta a Barcelona amb un espectacle de talla internacional en Tablao Flamenco Cordobes amb Jesús Carmona (16 al 27) Karime Amaya, Paloma Fantova (1 al 19), Águeda Saavedra (20 al 30) i Tete Fernández. Durant el mes de setembre l'històric local de la Rambla de Barcelona acull l'espectacle "Top Pur de Flamenc", que també comptarà amb la cantaora La Fabi, els cantaores Luis El Granaíno, Zambullo, El Coco i Bocaíllo i amb els guitarristes David Cerreduela , Tuto i Eugenio Santiago. Flamenc a Barcelona al setembre.

 

 

Jesús Carmona (16 al 27 de setembre)

Jesús Carmona és un bailaor nascut a Barcelona i que va començar la seva formació als 7 anys a La Macarea i El Nen de Morón. És Llicenciat en Dansa Espanyola i Flamenc per l'Institut del Teatre i Dansa de Barcelona. El seu debut professional va tenir lloc al Teatre Zorrilla amb l'Orquestra del Teatre Liceu de Barcelona a la primerenca edat de 16 anys. A partir d'aquest moment va començar el seu camí professional formant part del Nou Ballet Espanyol. El 2006 va presentar el seu espectacle El Silenci La Lluna que va tenir una gran acollida per part del públic i la crítica. Jesús ha rebut premis com a Millor Ballarí Excel·lent en el Certamen Coreogràfic de Madrid el 2011 i Trofeu Plantada del 52è Festival Internacional del Canti de les Mines de la Unió en 2012, el 3r premi de Coreografia al concurs de Nou Barris-2001 i menció joves Valors en el concurs Nacional de Ball Flamenc de l'Hospitalet - Barcelona 2002. el 2015 estrena el seu espectacle "ímpetu'S" i el presenta en punts de tot el planeta com Miami, Los Angeles o Santiago de Xile. En 2018 comença l'any amb la seva nova producció "CAMÍ" i obté dos guardons en els Lukas Awards de Londres (millor bailaor i millor producció).

 

 

Karime Amaya (1 al 30 de setembre)

Karime Amaya, integrant de la família Amaya, és sobrinanieta de Carmen Amaya, La Capitana, la més famosa bailaora de tots els temps. La bailaora debutar amb nou d'anys i, des d'aquest moment, ha anat crecienco la seva trajectòria artística actuant en festivals i teatres d'arreu del món com Estats Units, Japó, Mèxic, França o els més importants festivals flamencs d'Espanya entre molts altres llocs. A més, el passat mes de novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar en li SAT Teatre de Barcelona el seu propi espectacle: La Font.

 

 

Paloma Fantova (1 al 19 de setembre)

Paloma Fantova és una bailaora de flamenc nascuda a Cadis i que va començar a ballar a una edat molt primerenca. Amb quatre anys comença a sentir el flamenc i amb vuit anys guanya el concurs de talents de TVE "Premis Veig Veig". Paloma Fantova va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per teatres de tota la geografia internacional com Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar en l'espectacle "Calé" de Joaquín Corts i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona amb la presentació del seu espectacle "Sensibilitats". La bailaora també ha participat en treballs de Tomatito i en l'espectacle en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produït per Tablao Flamenco Cordoobes, al costat de Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019 Paloma Fantova va presentar al Festival de Jerez el seu nou espectacle: BRESSOL.

 

 

Tete Fernández (1 al 15 de setembre)

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut l'any 2000 en el si d'una família gitana (és germà petit del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut s'ha guanyat un lloc en el terreny del ball flamenc. La força i elegància del ball de Ricardo Fernández li està portant a dalt de tot. "El Tete" demostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les que sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els últims anys "El Tete" ja ha actuat com a resident en sales i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb les que ha crescut Ricardo Fernández estan Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito o el seu germà "El Yiyo".

 

 

 

Águeda Saavedra (20 al 30 de setembre)

La bailaora Águeda Saavedra va néixer a Màlaga i inicia els seus estudis als 7 anys al conservatori d'aquesta ciutat. Als 15 anys ingressa al Conservatori de Dansa de Madrid i creix amb mestres "Betty", Cristina Visús, Currillo o Rocío Espasa entre d'altres. Àgueda Saavedra va ser guanyadora del primer premi al Certamen de Dansa de la Ciutat de Riba-roja del Turio en 2009 i 2010 i aconsegueix una beca de la companyia de dansa d'Antonio Najarro. La bailaora ha recorregut amb el seu ball flamenc països de tota la geografia internacional com els Estats Units, Anglaterra o Itàlia. A més, ha treballat amb grans artistes com Jesús Carmona, amb el qual ha visitat escenaris de la Xina i Dubai entre d'altres amb l'espectacle impetus. L'artista també ha participat en la sèrie 'Crema Madrid', que recorre la vida d'Ava Gardner.

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera amb 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival Joves Valors de la ciutat de l'Hospitalet, alçant-se com el primer premi Carmen Amaya.

Artistes

Guitarristes

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Eugenio Santiago ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi del Certamen Internacional de l’Hospitalet i també el Primer Premi al Millor Acompanyament al Cant per Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illora, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.

 

 

 

cantaores

 

 

la Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures del ball i es desenvolupa a la perfecció en els cants de compàs. A més d’haver actuat amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món. El passat 2018 La Fabi estrena el seu disc “Fruit i Flors”.

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

Antonio Campos “Bocaillo”

Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà del Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

 

 

Luis EL Granaino

Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

 

José Manuel Doya Zambullo

El barceloní José Manuel Doya, “Zambullo”, torna a Tablao Flamenco Cordobes. D’arrels Jerez i de cant pur, gitano i de cor. El cantaor ha recorregut les sales i teatres més importants d’Espanya i ha actuat al costat d’artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canals, Farru, Pastora Galván o Rubén Olmos entre d’altres.

Top Puro del Flamenco

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more