show flamenc

Karime Amaya, Paloma Fantova i Yiyo

De 16 de desembre fins 15 de gener

Entrades
Tornar als espectacles
Ballarins Karime Amaya A Tablao Flamenco Cordobes seguim comptant amb la passió i l'art infinit de Karime Amaya, neboda / néta de Carmen Amaya i ballarina de reconegut prestigi internacional. La seva dansa produeix força i temperament i el seu art ja ha enlluernat espectadors i crítics arreu del món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Albuquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. Paloma Fantova Paloma Fantova va començar la seva carrera professional en flamenc amb només 4 anys amb el seu pare, Manuel Fantova. Va fer la seva primera aparició a la televisió a l'edat de 6 anys i un any més tard, l'artista Antonio Canales la va tenir com a ballarí principal i en l'obra "Bailaor i Raíz". Paloma ha visitat els teatres més importants del món, com el Centre de la Ciutat, Plymouth i SimphonySpace a Nova York, Kennedy Center a Washington, ChampsElysses i Chayllot a París, Sadler's Wells i Queen Elizabeth Hall a Londres. Teatre de l'òpera de Craz i El Caire, la Maestranza de Sevilla, Palau de la música de València, etc. També ha actuat en festivals com Festival de la Unió (2007), Biennal de Sevilla (2012), Festival de dansa de Guayaquil (Equador) Zona Escena (2013). El Yiyo Miguel Fernández "El Yiyo" és una de les joves promeses de la dansa flamenca. Nascut a Badalona, Catalunya, i fill de pares gitanos de Jaén, El Yiyo complementa la seva passió pel flamenc amb la formació en dansa clàssica i contemporània. Amb la seva explosivitat atlètica, això li permet regalar lliurement tot l'art i el temperament en una tècnica de ball sòlida, que resulta en un autèntic espectacle de qualitat indiscutible.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela (16-23 de desembre)

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs. Ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, ​​la històrica local de Las Ramblas de Barcelona.

Eugenio Santiago
Guitarrista versàtil, és un dels joves guitarristes joves més prometedors de Barcelona. Ja ha estat reconegut amb diversos premis, entre els quals destaquem el primer premi del concurs internacional d’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament de les bulerías que canten.

El Tuto (24 de desembre – 15 de gener)
Justo Fernández “Tuto” és un jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs que va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Tuto és un artista que ja jugava per a figures tan importants com Montse Cortés o Farruquito en una carrera impecable.

Cantants

La Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cádiz). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures de la dansa i desenvolupa la perfecció en els cants de compàs. A part d’haver actuat amb la companyia Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres arreu del món.

Antonio Campos “Bocaíllo”.
Aquest cantaor català del barri del Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des que el seu avi era el cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional en el Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván,
Manuel Tañé o Antonio Vilar.

José Manuel Doya Zambullo
El tècnic barceloní José Manuel Doya, “Zambullo”, torna a Tablao Flamenco Cordobes. Amb arrels de Jerez i veus pures, gitanes i de cor. El cantaor ha recorregut els salons i teatres més importants d’Espanya i ha actuat juntament amb artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canales, Farru, Pastora Galván i Rubén Olmos, entre d’altres.

Antonio Fernández

Trobades al cimera del ball amb Karime Amaya, Paloma Fantova i El Yiyo Fernández

Del 16 de desembre al 15 de gener, Tablao Flamenco Cordobes presenta un repartiment de primera classe amb els millors artistes flamencs. El tablao històric de Las Ramblas de Barcelona, fundat el 1970 per una família d'artistes liderats per Luis Adame, comptarà amb Paloma Fantova, Karime Amaya i El Yiyo Fernández a la dansa, David Cerreduela, Justo Fernández "Tuto" i Eugenio Santiago al guitarra i Fabiola Pérez "La Fabi", José Manuel Doya "Zambullo", Antonio Campos "Bocaíllo" i Antonio Fernández a la veu. Tablao Flamenco Cordobes torna a apostar pel millor flamenc de Barcelona amb artistes de talla internacional en el seu escenari. Flamenc de Barcelona al desembre i gener.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more