show flamenc

Flamenc de Tablao

De Maig fins Juny

Entrades
Tornar als espectacles

Aquest Maig i Juny, Tablao Flamenco Cordobes comptarà al ball amb El Tete Fernández, Joel Vargas i Karime Amaya. L'històric Tablao de la Rambla de Barcelona, ​​que el 2020 va complir el 50è aniversari, comptarà també sobre el seu escenari amb cantaors Bocaillo, Luis el Granaíno, Miguel de La Tolea, entre altres bé com amb grans guitarristes com David Cerreduela,El Tuto o Tati Amaya.

Ball

El Tete

Ricardo Fernández, conegut com El Tete, és un jove bailaor nascut a Badalona al si d'una família gitana i que, malgrat la seva joventut, ja s'ha guanyat el seu lloc a l'àmbit del ball flamenc. Germà del bailaor El Yiyo Fernández, mostra a través de la seva força i elegància una gran maduresa artística a cada actuació, que ha merescut grans crítiques per part d'aficionats i professionals del flamenc. Entre els seus referents més directes hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà El Yiyo.

 

Yoel Vargas

 

El bailaor català Yoel Vargas és una jove promesa de la dansa que amb tan sols 17 anys ja ha estat guardonat en nombroses ocasions al Certamen Coreogràfic de Madrid o Certamen Coreogràfic del Districte de Tetuan, entre d'altres.

 

Karime Amaya

 

Karime Amaya és neboda-néta de la bailaora universal més gran i venerada de tots els temps, Carmen Amaya.Porta sens dubte a la seva sang l'herència de la Capitana. Debuta amb 9 anys a la companyia dels seus pares, la bailaora Mercedes Amaya La Winy i el guitarrista Santiago Aguilar, amb qui comença la seva carrera a la curta edat de 12 anys i en la qual continua ballant.

 

Sara Barrero

 

Sara Barrero, bailaora habitual a Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera amb 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet, alçant-se com el primer premi Carmen Amaya.

 

Susana Casas

 

Susana va començar a ballar amb només 8 anys amb José Galván. Més tard, va seguir la seva formació amb Matilde Coral i Manolo Marín.

 

Susana Escoda

 

Bailaora que forma part d'una jove generació d'artistes catalans de gran talent. Va fer els seus primers passos professionals a Tablao Cordobés. Ha compartit escenari amb els artistes més importants de i amb el seu marit Antonio Toleo va recórrer Japó en nombroses ocasions.

 

Glòria del Rosario

 

Aquesta jove bailaora sevillana forma part del prestigiós Ballet Flamenc d'Andalusia i compta amb el Madroño Flamenco de Montellano i el primer premi del concurs de la Federació Provincial de Sevilla d'Entitats Flamenques.

 

Cant

Luís el Granaíno

 

Luis el Granaíno porta l'art flamenc a les venes des de poca edat. El flamenc forma part de la seva vida des dels dos anys, moment en què va començar a cantar gràcies a pertànyer a una família de grans artistes.

 

Miguel de la Tolea

 

Tot i haver nascut a Barcelona aquest cantaor ha viscut a moltes ciutats ja que acompanyava la seva mare a les ciutats a les quals es desplaçava per ballar per la qual cosa des de ben petit ha estat en contacte amb l'art flamenc i des de ben petit ja va començar a cantar i ballar en festes flamenques.

 

Bocaillo

 

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona el 1983, al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà del Porrina.

 

Davinia Jaén

 

Va començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar de tio Parrilla.

 

Al toque

David Cerreduela

 

Fill del famós guitarrista El Nani i nét d'un constructor de guitarres, cosa que explica la seva precocitat als escenaris. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores, i Merche Esmeralda.

 

El Tuto

 

El Tuto va començar a tocar a l'edat de 14 anys al Tablao del Carmen a Barcelona. Tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaors com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more