show flamenc

Karime Amaya, Hiniesta Cortés i Yiyo Fernández

De 1 fins 15 d'octubre

Entrades
Tornar als espectacles
Balladors Karime Amaya En Tablao Flamenc Cordobes seguim comptant amb la passió i l'art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una balladora de consolidat prestigi internacional. El seu ball rezuma força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus. El Yiyo Ell és una de les joves promeses del ball flamenc. Nascut a Badalona, Catalunya, i fill de pares gitanos de Jaén, Miguel Fernández "El Yiyo" complementa la seva passió pel flamenc amb una formació en dansa clàssica i contemporània. Això, juntament amb el seu explosividad atlètica, li permet donar regna solta a tot l'art i el temperament en una tècnica de ball sòlida, la qual cosa resulta en un autèntic espectacle de qualitat indiscutible. Tete Ricardo Fernández ‘El Tete’, igual que el seu Miguel Fernández ‘El Yiyo’, porta en la sang el ball flamenc. Des d'una edat molt primerenca demostra l'alt potencial que té sobre les taules, alguna cosa que reflecteix les bones crítiques rebudes pels entesos del flamenc, que no dubten a definir-ho com una de les grans joves promeses. Hiniesta Cortés Hiniesta Cortès és una artista nascuda a Sevilla i que des de jove ha sentit el ball flamenc en el seu cos. Als 14 anys ja ballava en els principals tablaos d'Espanya compartint escenari amb grans artistes i a la fi dels anys 80 es converteix en segona ballarina de la companyia de Mario Maya. Hiniesta ha recorregut el món a través de diferents tablaos, festivals i gires que li han posicionat com una veritable llegenda.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenc Cordobes Barcelona.

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Israel Cerreduela

Ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre uns altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, L’Excepció …

Cantaores

Mara Rei
Mara Rei és una cantaora nascuda a Madrid. A molt primerenca edat va començar a actuar a Mèxic en teatres com a Belles arts i Coba Rossa al costat del seu pare Tony Rei (guitarrista) i el seu germà Antonio Rei, reconegut guitarrista, conciertista i solista. Durant anys ha treballat com a balladora i cantaora al costat de Manuela Carrasco, Els Farruco, Poveda, El Pipa, Duquende, etc. També ha actuat en grans festivals com la Biennal de Flamenc o el Festival de Jerez.

Antonio Campos “Bocaillo”
Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi primer germà del Porrina. Es forma com cantaor professional en Tablao Flamenc Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

Juan Manzano “Coco”
Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. A més posseeix una veu prodigiosa, capaç d’un canti temperamental, ric en records evocadors i una desbordant naturalitat. Juan és tota una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

El Pechuguita
José Astárida, més conegut com “El Pechuguita, és fill de “El Pit de pollastre”, un cantautor i compositor de reconegut prestigi que ha col·laborat amb artistes de la talla de BB King, Kiko Verí, Triana, Raimundo Amador o Baró Rojo. El Pechuguita ha treballat en els principals teatres d’Espanya així com en diferents punts de tota la geografia internacional.

Encounters at the Pinnacle of Dance with Karime Amaya, El Yiyo and Hiniesta Cortés

Durant el mes d'octubre Tablao Flamenc Cordobes continua garantint la presència dels millors artistes sobre l'escenari. Durant la primera quinzena d'octubre l'històric tablao de les Rambles de Barcelona seguirà amb la seriï 'Trobades a la Cimera del Ball' amb la presència d'un conjunt d'artistes de talla internacional i amb presència a les sales i festivals més importants del món. De l'1 al 16 d'octubre els espectadors podran gaudir d'una gran experiència flamenca amb Karime Amaya, Miguel 'El Yiyo'Fernández,  Ricardo 'El Tete' Fernández, HiniestaCortès, Mara Rei, Coco, Bocaillo, Pechuguita, David Cerreduela, Eugenio Santiago i Tuto.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more